RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Грошей вистачатиме з надлишком: три знаки Зодіаку стануть головними везунчиками 2021 року

Один із знаків Зодіаку має всі шанси розбагатіти вже в січні, а три представника зодіакального кола протягом усього 2021 року отримуватимуть "подарунки" у вигляді удачі в справах і благополуччя в житті і любові.

Про це розповідає ресурс "Слова і фрази".

Діва

Рік, що розпочався, стане для Дів часом відмови від стереотипів і періодом нових ідей. Інтуїція підкаже представникам знака нові шляхи, на яких вони досягнуть успіху. Робота буде приносити не тільки гроші, але і радість. В особистій сфері також все буде благополучно.

Овен

2021 рік стане дуже вдалим для Овнів. Завдяки своєму чуттю, вони досягнуть успіху як в професійній діяльності (відкриються нові перспективи), так і в особистому плані. Овни опиняться в центрі уваги, дружні зв'язки зміцнюватимуться, а з коханою людиною настане період близькості і духовної єдності. Приємним бонусом - грошей буде з надлишком вистачати на життя.

Водолій

Життя Водоліїв в цьому році буде нагадувати яскравий феєрверк. Улюблена справа буде приносити не тільки задоволення, але і прибуток, представники знака будуть буквально фонтанувати новими ідеями. Зірки радять навчитися отримувати задоволення від кожного приємного моменту. Особисте життя буде сповнене романтики, кохання та підтримки.

Раніше "Апостроф" писав про те, що 2021 рік стане щасливим в особистому житті одразу для чотирьох знаків Зодіаку, які можуть готуватися до весілля.