RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Будьте обережні з людьми: чотирьом знакам Зодіаку загрожують конфлікти з близькими і начальством

Відомий астролог Павло Глоба дав гороскоп на 21 січня 2021 року. В цілому день обіцяє бути успішним в професійній сфері, однак деяким представникам зодіакальних сузір'їв варто бути обережними у відносинах з близькими і начальством.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Рак

Представникам знаку Рак у цей день варто бути обережними з людьми, що намагатимуться маніпулювати вами. У другій половині дня хорошим рішенням стане зайняття фізичною активністю.

Скорпіон

День принесе складнощі у відносинах з колегами і родичами. Оскільки ця доба буде складною для Скорпіонів, через ймовірність конфліктів краще звести до мінімуму контакти з людьми.

Водолій

Настрій Водоліїв може зіпсуватися через неочікувані конфлікти з родичами. І хоча ви багатьох питаннях зможете розставити крапки над "і", уникайте спровокувати скандали.

Риби

Риби сьогодні повинні пам'ятати про свої помилки в минулому, щоб не повторити їх знову. Також уникайте суперечок з керівництвом, особливо в день зарплати.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік, який пройде під заступництвом Білого Металевого Бика, обіцяє значний фінансовий успіх кільком знакам Зодіаку.