RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку є найбільш "психованими": з ними потрібен особливий підхід для уникнення проблем

Вважається, що зодіакальні сузір'я наділяють народжених під ними певними якостями характеру і темпераменту - як позитивними, так і негативними. Астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, представники яких є найбільш неврівноваженими.

Про це пише видання "Экспресс Новости".

Овен

Представники цього знака Зодіаку не вміють тримати свої емоції при собі і інколи стають ініціаторами конфліктів на рівному місці. У відносинах з Овнами їхнім близьким дуже важко зберігати спокій, а все через те, що Овни не церемоняться. Вони можуть вступити в суперечку і будуть до останнього стояти на своєму, навіть, якщо вони неправі. Але, як відзначають астрологи, при цьому цей знак Зодіаку швидко відходить, забуваючи всі образи і продовжуючи жити в своє задоволення. Тому найкраща тактика при спілкуванні з Овном - це терпіння і вміння почекати, поки Овен випустить свій запал.

Телець

Тельця називають найвпертішим з усіх знаків Зодіаку, а щоб вивести Тельця з себе потрібно дуже постаратися: терпіння Тельців одна з його найцінніших якостей. Але якщо вже Тілець вийде з себе, його кривднику буде непереливки. Астролог попереджає, що Тельці здатні накопичувати емоції всередині себе, але рано чи пізно вони все одно переповнять вінця терпіння. Після такого викиду негативу Тельці стають найдобрішими і найтурботливішими, і їх життя знову наповнюється позитивом.

Діва

Діву можна було назвати найбільш мирним знаком Зодіаку, якби не складний характер цих людей. Вони намагаються тримати свої емоції при собі дуже тривалий час, що приносить їм чимало внутрішніх страждань. До того ж Діви зовсім не вміють забувати завдані їм образи. Якщо їх хтось образив, вони ніколи не будуть показувати своє невдоволення і прагнути помсти - це станеться набагато пізніше і в найнесподіваніший момент для недоброзичливця. Якщо Діви зірвуться, тоді краще знаходиться від них на відстані. Павло Глоба радить подружитися з представниками цього знаку Зодіаку і підтримувати з ними хороші відносини.

Скорпіон

З першого погляду може здатися, що Скорпіони є наймилішими створіннями і ніколи не нашкодять. Це тому, що цей знак Зодіаку рідко показує свої негативні емоції. Скорпіони мають колосальне терпіння, але якщо їх виведуть з себе - мало не здасться: кривдник Скорпіона потрапить під колосальний потік негативу, накопичений за довгий час. Особливо небезпечним це буде, коли Скорпіони відчувають, що знаходяться в своєму середовищі. Тому щоб уникнути конфліктів, краще за все тримати від представників цього знаку дистанцію і не наражатися на конфлікти.

Стрілець

Стрілець - найбільш неврівноважений знак Зодіаку, який попри все буде стрімко рухатися до наміченої мети, і це стосується всіх сфер життя. За словами астролога, всюди, де відбувається сварка або конфліктна ситуація, там і буде Стрілець. Він просто не зможе пройти мимо, а інколи і сам стає порушником спокою. Однак від їх нападок не буває сильної шкоди іншим - це скоріше викид негативних емоцій або механізм захисту свого "я". Великим плюсом цього знака Зодіаку астролог назвав його прямолінійність: Стрілець не буде шушукатися за спиною, а скаже все, що думає, прямо в обличчя. Тому поряд з ними часто трапляються конфлікти, але швидка відхідливість - один з плюсів цього знаку.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, яких можна віднести до найзліших серед небесної плеяди. Це люди, яким не під силу стримувати свою темну сторону, і вони її і не намагаються приховувати.