RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ванга назвала три щасливі знаки Зодіаку - знайдуть гармонію в любові в 2021 році

2021 рік, який пройде під покровительством Білого Металевого Бика, принесе довгоочікуване щастя в коханні і гармонію в сімейних стосунках трьом знакам Зодіаку. Впродовж року Вищі сили будуть їм підказувати, як правильно вести себе в тій чи іншій ситуації.

Про це повідомляє ресурс rsute.ru.

Близнюки

Незважаючи на важкий характер і зайнятість, Близнюки зуміють знайти сили і можливість, щоб насолодитися часом, проведеним з коханою і дорогою серцю людиною. У їхньому житті все буде добре. Удача і щастя прийде в лютому 2021 року і супроводжуватиме Близнюків до грудня. Це гарний час, щоб зізнатися в любові своїм обранцям, а також позбутися від непотрібних думок.

Лев

Ванга назвала представників даного знаку успішними в любовних стосунках у 2021 році. Самотні люди зустрінуть людину, яка подарує їм справжнє щастя. Сімейні пари будуть дуже щасливі впродовж усього 2021 року. Левам слід влаштувати романтичне побачення або ж відправитися в далеку подорож, щоб заново пережити медовий місяць. Рік подарує багато можливостей, щоб ваша самотність назавжди залишилася в минулому.

Стрілець

Стрільці будуть справжніми щасливчиками в любовних стосунках. Практично весь рік Стрільцям буде везти в коханні. Вони не тільки позбудуться минулих спогадів, але і зуміють знайти гармонію і щастя. Одиноким Стрільцям Вищі сили подарують шанс зустріти людину своєї долі.

Як розповідав "Апостроф", для чотирьох знаків Зодіаку лютий стане вдалим часом в особистому житті.