RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Названо чотири найлицемірніших знаки Зодіаку - брешуть в очі і грають на почуттях інших

Астрологи, які раніше назвали найвпливовіших представників зодіакального кола, визначили знаки Зодіаку, серед яких найбільше самих лицемірних людей.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

1. Близнюки

Близнюків називають найлукавішим знаком Зодіаку і навіть назва сузір'я Близнюки говорить сама за себе. В такій людині уживаються як мінімум дві особи, що здатні проявлятися в залежності від ситуації і настрою господаря.

Ця їхня здатність змінюватися часто грає на руку Близнюкам - вони активно комунікують з дуже різними людьми, оскільки здатні перевтілюватися і бути на одній хвилі з ким завгодно.

Разом з тим, близьким людям, з якими Близнюки живуть пліч-о-пліч або працюють, така риса характеру цих людей не додає комфорту і викликає почуття ненадійності при спілкуванні. Часом здається, що Близнюки можуть зрадити і кинути в будь-який момент, як тільки трапиться нагода.

2.Терези

Терезів часто звинувачують в нещирості і брехливості. Непереборне бажання і прагнення досягти внутрішньої гармонії, бажання красивого життя і розкоші, притаманне представникам цього знак, можуть штовхати Терезів на різні хитрощі і навіть обмани. Це знак, мабуть, найбільше здатний на брехню, мотивом якої є небажання сваритися, конфліктувати і вирішувати складні завдання складними шляхами. Їм простіше обдурити, втекти, при цьому начебто зберігши почуття внутрішнього комфорту і уникнувши відкритої конфронтації. Їх поведінка дуже схоже на страуса, який за будь-якої небажаної ситуації ховає голову в пісок.

3.Скорпіон

Це досить містичний знак, в душі якого постійно відбуваються складні процеси як щодо оцінки того, що відбувається навколо, так і пов'язані з трансформацією власної особистості. Скорпіони настільки сильні внутрішньо, що готові померти і втілитися з попелу, як птах фенікс.

При цьому люди цього знаку йдуть на внутрішні зміни абсолютно усвідомлено, оскільки знають, що все, що здатне завдати біль і поранити їх, в результаті обертається великим внутрішнім зростанням і трансформацією. Ці процеси зрозумілі і доступні далеко не всім. Тому Скорпіони часто незрозумілі і загадкові для оточуючих, які все ж таки підозрюють, що всередині них вирують неймовірні по силі емоційні процеси. Це схоже на окріп, прихований під товстим шаром льоду. Однак з боку вся ця загадковість оточуючим здається нещирістю, незрозумілістю і лицемірством.

4. Риби

Представники водної стихії Риби живуть емоціями, які, як відомо, у всіх свої. До того ж Риби мають досить багатий внутрішній світ, здатні до глибинних переживань, якими не готові просто так ділитися з оточуючими.

Для них важливі теплота, турбота і співчуття. Риби часом готові перетворитися на хвору і нещасну людину, розповісти всім, як їм погано, щоб отримати від близьких людей певні емоції.

Риби є найзагадковішим знаком Зодіаку. Вони можуть так глибоко плавати у своїй підсвідомості, що стають абсолютно незрозумілими для розуміння інших людей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які є найбільш добродушними - ці люди мають "золоте" серце.