RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Шести знакам Зодіаку потрібно відправитися у відпустку навесні - на них чекатиме незабутній відпочинок

Астрологи, які раніше назвали знаки Зодіаку, яким випаде шанс розбагатіти вже на початку березня, радять деяким представникам зодіакального кола збирати валізи - якщо вони відправляться в подорож навесні, їх чекає незабутній відпочинок.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

Овен

Для Овнів кращими місяцями для відпустки в 2021 році стануть травень і квітень, тож астрологи не радять затягувати планування відпустки до літа. У цей період можуть з'явитися невідкладні справи, які не дозволять Овнам присвятити вільний час влітку відпочинку. Щоб добре провести відпустку і набратися сил, представникам цього знаку не обов'язково їхати на закордонні курорти - вони зможуть поправити здоров'я і отримати заряд бадьорості в санаторії у мальовничому місці поблизу від будинку.

Телець

У 2021 році Тельців чекає багато роботи влітку, тож зірки радять взяти відпустку в квітні або жовтні. Це дозволить набратися енергії перед майбутніми справами і відновити сили після продуктивного періоду. Представникам цього знака Зодіаку підійде активний відпочинок, з екстремальними розвагами, хорошим варіантом стане похід або екскурсія пам'ятками історії. Любителі гірськолижного відпочинку можуть планувати відпустку в березні. Цей час порадує їх хорошою погодою, а ще в такий період у них буде низька ймовірність отримати травму.

Близнюки

Кращими місяцями для відпустки Близнюків стануть квітень, серпень і вересень. Щоб відволіктися від щоденних буднів, Близнюкам краще віддати перевагу тихому і спокійному відпочинку на морському курорті. Відпочинок біля води подарує відчуття релаксу, а йодоване повітря позитивно вплине на стан здоров'я

Рак

Гороскоп радить Ракам планувати свою відпустку у травні. У цей період їх сили і енергія впадуть до нуля, тож відпочинок допоможе підбадьоритися і отримати додатковий заряд енергії. Краще віддавати перевагу природним курортам і санаторіям, щоб відпочити від міської суєти і позбутися від наслідків стресу. Також свіже повітря буде сприятливо впливати на самопочуття.

Скорпіон

Для Скорпіонів найкращим місяцем для відпочинку стане квітень. В середині весни сили Скорпіони почнуть знижуватися, тож перезавантаження і відпочинок допоможуть їм відновити сили. Також представникам цього знаку піде на користь зміна обстановки. Астрологи радять обрати місце для відпочинку на вітчизняних курортах, щоб потім не латати діри у сімейному бюджеті через дорогі поїздки за кордон.

Стрілець

Зірки радять Стрільцям планувати свою відпустку на травень або липень. У ці місяці їм піде на користь відпочинок від роботи і домашньої рутини. Віддавайте перевагу морським курортам. Однак астрологи не радять проводити всі дні відпочинку, лежачи на пляжі. Спробуйте нові екстремальні розваги - це зробить відпустку незабутньою і залишить багато яскравих вражень.

Як повідомляв "Апостроф", п'яти знакам Зодіаку пощастить змінити своє життя в 2021 році.