RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку з самим міцним здоров'ям - зберегти його допомагають особливості характеру

Астрологи визначили знаки Зодіаку, представники яких мають міцний імунітет і довго зберігають міцне здоров'я.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті eg.ru.

Телець

Представники цього знаку під час епідемій частіше за інших відчувають себе прекрасно. Втім, вони просто не звикли скаржитися на хвороби і навіть якщо відчувають нездужання, не звертають на це увагу.

Близнюки

Для представників цього знаку похід в поліклініку - зайва трата часу, яке можна використовувати для чогось більш цікавого. Вони часто переносять хвороби на ногах і звертаються до лікарів, коли справи зовсім кепські.

Діва

У представників цього знаку рідко буває сильний імунітет до хвороб, але при цьому вони відрізняються міцним здоров'ям. Вони прислухаються до самопочуття, викликають лікаря при найменшій підозрі на хворобу. Серед них, до речі, багато іпохондриків.

Скорпіон

Представники цього знаку будуть активно лікуватися, тому що для подолання будь-яких труднощів воліють діяти. Їх не збентежить ніякої діагноз, половину хвороби вони можуть запросто перенести на ногах.

Риби

Представники цього знаку ретельно стежать за своїм здоров'ям, одягаються по погоді, дотримуються здорового способу життя і вчасно здають всі аналізи. Таким чином будь-яким інфекціям непросто буде до них підібратися.

Як повідомляв "Апостроф", шість знаків Зодіаку можуть розраховувати на веселу старість.