RU  UA  EN

Вівторок, 11 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 червня

Всі новини

Будьте обережні в березні і вірте в свої сили: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Раніше астрологи розповіли, кого з представників гороскопу в перший місяць весни чекає доленосна зустріч, тепер же вони дали прогноз на 18 березня для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

Хороший день для представників знака. Вони будуть нести з собою гармонію і заспокоєння, куди б не пішли. У сім'ї пануватиме ніжність і любов.

Тілець

Астрологи радять утриматися від прийняття важливих рішень. Вірогідні неприємності через плітки і наклепи таємних недоброзичливців.

Близнюки

Є небезпека травми або хвороби, яка потребує тривалого лікування. Також варто бути особливо уважними до дорогих людей - можна розсваритися надовго.

Рак

Цей день може сильно змінити життя представників знаку. Астрологи радять приймати рішення самостійно, не слухаючи порад.

Лев

День стане успішним у фінансовому плані - можуть з'явитися нові джерела доходів. Ділові зустрічі і переговори будуть вдалими.

Діва

У цей день краще відпочити і приділити увагу здоров'ю - більше спати, гуляти на свіжому повітрі і правильно харчуватися. Це підготує Дів для майбутнього фінансового зльоту.

Терези

На представників знака чекають нові враження і пригоди. Зміна обстановки принесе задоволення. Можливі корисні знайомства.

Скорпіон

Можливі перешкоди на шляху до реалізації задуманого. Астрологи радять уникати суперечок і дискусій, а також остерігатися заздрісних і агресивних людей.

Стрілець

Девіз дня - обережність і обачність. Стрільців може охопити неясна тривога, не виключені сварки з близькими. Краще зайнятися фізичною роботою, або прогулятися.

Козеріг

Представники знаку відчують ностальгію, яка виллється в бажання зустрітися з батьками і давніми друзями. Можливі несподівані витрати.

Водолій

Невдалий час для планування нових справ. Залишайтеся в перевіреній сфері діяльності. Нові починання будуть марними і тільки підірвуть сили.

Риби

Представники знака наповняться духовними і творчими силами. Сприятливий час для здійснення найзаповітніших мрій. Події можуть прийняти найнесподіваніший поворот.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким в березні посміхнеться фінансова удача.