RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Ідеальних людей немає: названо головні шкідливі звички для всіх знаків Зодіаку

Астрологи визначили, схильність до яких шкідливих звичок мають представники різних знаків Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті flytothesky.

Овен

Найшкідливішою рисою характеру представників цього знаку є їхня упертість і нездатність іти на компроміс. Вони завжди залишаються при своїй думці.

Телець

Представники цього знаку схильні до іпохондрії і песимізму, вони надмірно концентруються на незначних нездужання і можуть перетворитися на зануд, які вічно скаржаться. Критику та поради не сприймають.

Близнюки

Представники цього знаку розсіяні і безвідповідальні, але при цьому дивно комунікабельні, тому легко знайдуть виправдання для будь-якої своєї помилки.

Рак

У представників цього знаку найголовніша шкідлива звичка - недовірливість і схильність ображатися. Через образу вони можуть впасти в залежність від алкоголю, куріння або обжерливості. Важливо обходити стороною стресові ситуації.

Лев

Представники цього знаку завжди впевнені в собі і досить часто стають жертвами азартних ігор. Якщо справа обіцяє великий виграш, вони обов'язково ризикнуть. Алкоголіками або курцями вони стають вкрай рідко, тому що це погано позначається на їхній репутації і здоров'ї.

Діва

Представники цього знаку зовсім не вміють розслаблятися, все їх устремління зведені до просування по кар'єрних сходах. На радощі життя у них не залишається часу, нерідко вони зловживають алкоголем.

Терези

Представники цього знаку люблять галасливі вечірки і нічне життя, але проблем з алкоголем майже не відчувають. Їх шкідливою звичкою є пристрасть до шопінгу і непомірність в витратах на дрібнички.

Скорпіон

Представники цього знаку люблять інтригу, азарт і суперництво, тому легко втягуються в авантюри, можуть захоплюватися алкоголь, курінням, азартними іграми, блудом і наркотиками. Нерідко виявляють інтернет-залежність.

Стрілець

Однією з головних шкідливих звичок представників цього знаку є відсутність міри, вони здатні на відчайдушні вчинки. Жага грошей може навіть штовхнути на злочин.

Козеріг

Представники цього знаку піклуються про своє здоров'я, тому часто уникають куріння або переїдання, але алкоголь іноді допомагає їм знімати стрес. Шкідлива звичка постійно завантажувати себе роботою може привести до хронічної втоми.

Водолій

Представники цього знаку часто самі штовхають себе на необдумані вчинки, які згодом можуть перерости у шкідливі звички, серед яких почесне місце у них займають алкоголь і безладне інтимне життя. Також вони схильні до неврозів.

Риби

Представників цього знаку вважають найбільш схильними до алкоголізму і паління. Вони повинні дотримуватися режиму сну і харчування і в міру завантажувати себе роботою, щоб не було потрібне перезавантаження спиртними напоями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які є талановитими особистостями і все схоплюють на льоту.