RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

Всі новини

Сім знаків Зодіаку чекає "фатальний" поворот в квітні - це назавжди змінить життя

Раніше астролог Павло Глоба назвав два знака Зодіаку, яким весна подарує можливість змінити долю, тепер назвав сім знаків Зодіаку, яких чекає "фатальний" поворот 15 квітня.

Про це пише slovofraza.

Овен

15 квітня Овни знову почнуть спілкуватися з людиною, з якою давно не бачилися. Ця зустріч влине на вас позитивно, так що не втратьте шанс.

Телець

Завтра Тельці отримають пропозицію про поїздку за кордон. Зірки рекомендують добре подумати, так як додому ви повернетеся не скоро.

Близнюки

Близнюкам швидше за все доведеться відправитися до родичів. Вечір потрібно присвятити справам, які приносять задоволення, а роботу краще перенести на потім.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно прислухатися до внутрішнього голосу - він не підведе. Якщо ви відчуєте, що не захочете виконувати чиїсь вказівки, можете це робити з чистою совістю.

Козеріг

15 квітня Козероги можуть сміливо планувати ділові зустрічі, переговори. У відносинах з коханою людиною поспішних висновків робити не варто.

Водолій

Зірки радять Водоліям не лінуватися і використовувати всі свої можливості, щоб виконати заплановані завдання. День сприятливий для вирішального кроку у вашому житті.

Риби

15 квітня буде прекрасним днем для творчих людей. Перед вами відкриється безліч цікавих перспектив.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються жінки вільної моралі.