RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку готові на все заради своїх домашніх тварин - дарують їм море любові

Астрологи, які раніше розповіли про найактивніших представників гороскопу, назвали п'ять знаків Зодіаку, які будуть хорошими господарями для своїх тварин.

Про це повідомляє "Femmie".

Лев

Леви вважають свою домашню тварину членом сім'ї. Вони неймовірно енергійні, тому завжди готові пограти з ним. Часом представники цього знаку Зодіаку навіть ставлять їхні потреби вище своїх.

Козеріг

Практичні і амбітні Козероги відрізняються терпінням і відповідальністю. Вони дотримуються плану в житті і підходять до покупки домашнього вихованця вкрай грунтовно. Вихованця з великою ймовірністю чекають регулярні тренування.

Рак

Раки дуже емоційні. Вони люблять домашніх тварин, з якими можна розділити як гарний жарт, так і поплакати від душі. Ніхто не дбає про вихованців з такою любов'ю, як це роблять представники цього знаку.

Овен

Овни шалено енергійні і часто схожі на своїх вихованців. Вони будуть пробувати нове і готові дивувати своїх домашніх тварин чимось веселим і цікавим.

Телець

Практичні Тельці зважать всі переваги і недоліки тварини, якщо захочуть завести вихованця. Вони відрізняються особливою вірністю і надійністю. Тельці часто беруть тварин з притулків.

Раніше "Апостроф" повідомляв про знаки Зодіаку, які є природженими лідерами.