RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку зможуть виграти джекпот в травні - астрологи назвали щасливчиків

Астрологи, які раніше назвали найщасливіші знаки Зодіаку в травні 2021 року визначили представників зодіакального кола, хто зможе в травні виграти джек-пот долі.

Про це пише видання Mkset.ru.

Овен

Гороскоп радить Овнам доводити розпочаті справи до завершення, щоб позбутися від фінансових проблем і підвищити свій дохід. Представникам знаку рекомендують спілкуватися з позитивними людьми і не сходити з раніше наміченого шляху. Зірки в цьому місяці на вашому боці, тому ви легко зможете реалізувати задумане. Заповзятливі і працьовиті Овни поправлять своє матеріальне становище.

Телець

Тельцям гороскоп рекомендує переглянути життєві пріоритети і проаналізувати своє життя на наявність серйозних помилок. Саме у травні ви отримаєте шанс для їх виправлення і підвищення своєї фінансової удачі. Гроші прийдуть до тих, хто вміє грамотно ними розпоряджатися. Не робіть необдуманих покупок і не витрачайте кошти даремно. Зате в травні можна сміливо вкладати гроші у власний розвиток і отримання знань.

Рак

У травні для Раків активізуються фінансові потоки, завдяки яким вони притягнуть у своє життя гроші. Особливий успіх чекає Раків в грошовій і робочій сфері. Найбільших успіхів зможуть досягнути ті Раки, які працюють консультантами, психологами і лікарями. Фінансові потоки будуть зав'язані на спілкуванні з людьми і наданні їм допомоги, а також на обміні емоціями. Проявляйте якомога менше негативу і прагніть до взаєморозуміння з людьми.

Діва

Дівам в травні гороскоп рекомендує здійснювати великі покупки, робити серйозні вкладення і займатися шопінгом. Корисними будуть ділові поїздки і зміна обстановки. В цей час ви можете знайти нові шляхи заробітку і джерела натхнення. Це досить сприятливий час, однак кожного дня травня удача буде залежати поведінки і настрою Дів. Щоб налаштуватися на удачу можна використовувати ранкові ритуали на везіння.

Скорпіон

Удача в грошовій сфері вирішить зіграти на руку у травні і Скорпіонам. Вам може здатися, що досягнути успіху можна лише дивом, але пам'ятайте: гроші люблять впевнених, тому в травні необхідно слідувати своїм принципам і не змінювати плани в останню секунду. Основою вашої стабільності стане обережність. Рекомендується припинити безрозсудні витрати і подумати про заощадження.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість найбільш злопам'ятних представників зодіакального кола.