RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Названо шість самих хитрих знаків Зодіаку - одурять будь-кого

Астрологи, які раніше склали прогноз на травень, тепер назвали найхитріші та найкмітливіші Знаки Зодіаку.

Про це пише Яндекс.Дзен.

Близнюки

Близнюки вміють знайти оптимально прості шляхи вирішення складної проблеми. Вони також легко можуть знайти і цю саму проблему. Серед них багато авантюристів і любителів легких грошей. Близнюки вміють викликати довіру, і не завжди з хороших спонукань.

Терези

Терези хороші стратеги і навіть якщо роблять помилки, то тільки в рамках похибки. Крім того, вони вміють брехати, і роблять це чудово. Запідозрити і викрити їх у брехні малоймовірно.

Риби

Риби дуже практичні і мудрі люди. Там, де їм це дійсно потрібно, вони швидкі і дієві. Крім того, оточуючі досить часто готові їм по-дружньому поступатися або безоплатно допомагати.

Водолій

Їх живий, нетривіальний розум знайде вихід з будь-якої ситуації. А схитрувати для них просто як дихати. Вони люблять займатися чимось незвичайним і відкривати щось нове, досі ніким не помічене.

Рак

Раки мають прекрасну інтуїцію і добре відчувають настрої оточуючих. Все, що робить Рак, він робить тільки для себе і для своєї сім'ї. Якщо ви знаєте, що Рак допоміг комусь просто по доброті душевній, значить ви знаєте далеко не все.

Скорпіон

Для нього не існує незначних дрібниць, які не варто брати до уваги. Крім того вони мають прекрасну пам'ять на емоції і реакції інших людей в різних обставинах. Вони немов хамелеони здатні змінюватися відповідно до навколишнього оточення. Але до підлості вони насправді рідко опускаються.

Раніше "Апостроф" повідомляв про знаках Зодіаку з найсильнішою енергетикою .