RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Чотирьом знакам Зодіаку плювати на думку оточуючих - поводяться грубо і говорять правду в лоб

Астрологи розповіли про найскандальнішого представника гороскопу і назвали чотири знака Зодіаку, які нехтують хорошими манерами.

Про це пише "Клубер".

Водолій

Представники знаку відрізняються певною зарозумілістю і незважаючи на свої людинолюбні ідеали, схильні ставиться до оточуючих, як до людей другого сорту. Представники знака різкі і прямолінійні і "ріжуть правду-матку" в очі. Вони не обтяжують себе тактовністю.

Стрілець

Захоплюючись чимось, що буває досить часто, Стрільці геть втрачають хороші манери. Вони не відчувають ту межу, в стосунках з людьми, яку краще не переходити. Іноді народжені під цим знаком відпускають занадто недоречні жарти.

Тілець

Представники знака не можуть похвалитися тактовністю. Вони називають речі своїми іменами і не замислюються про почуття оточуючих. Якщо Тілець відчуває, що його не поважають - стає дуже категоричним і може відреагувати непропорційно.

Овен

У число чеснот Овна терпіння не входить. Якщо змушувати його довго чогось чекати або терпіти - він стає грубим і різким. Представники знаку дають відчути всім "копушам" їх "неповноцінність". Вони йдуть вперед і ніщо їх не зупинить.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, наділених кулінарним талантом. Їх страви - справжнє свято живота і очей.