RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Будуть огидними чоловіками - п'яти знакам Зодіаку не судилося стати хорошими чоловіками

Сімейне щастя багато в чому залежить від сумісності знаків зодіакального кола, але є й інші фактори: наприклад, виховання та ступінь зрілості.Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, не пристосованих до сімейного життя.

Про це пише ФАН.

Стрілець. Представники цього знака люблять галасливі компанії та пригоди. Вони не завжди готові позбутися незалежності заради затишного гніздечка, тому навіть розмови про шлюб можуть їх налякати.

Водолій. Цінують свій особистий простір і свободу. Тяжко пристосовуються до сімейного життя, тому вважають за краще затримуватися на роботі. Після РАГСу слід приготуватися до того, що Водолій буде часто "збігати" з дому.

Лев. Представники цього знака дуже егоїстичні. Вони обожнюють себе і вимагають того ж від інших. Обраниця Льва повинна бути готова до задоволення їх примх, навіть якщо це зажадає від неї жертв.

Телець. Безсердечні та розважливі. Без сумнівів і жалю розлучаються з партнерами, які перестали їх у чомусь задовольняти. При цьому абсолютно невибагливі до себе.

Близнюки. Природжені ловеласи. Варто гарненько подумати та заздалегідь змиритися зі зрадами, якщо ви все-таки вирішили пов'язати своє життя з Близнюком.

Нагадаємо, астрологи назвали три найгеніальніших знака Зодіаку, які досягають великих висот і можуть змінити світ.