RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку отримають привабливу пропозицію в травні - це може назавжди змінити їхнє життя

Астрологи, які раніше розповіли про знаки Зодіаку, які цього літа зустрінуть свою любов, назвали трьох представників зодіакального кола, яким вівторок, 18 травня, принесе гарні перспективи і закладе фундамент майбутнього благополуччя.

Про це пише видання AstroZodiak.

Близнюки

Близнюкам день принесе приємні зміни і позитивні емоції. У справах, які стосуються грошей, ваша інтуїція вас не підведе. Можете отримати прибутки з несподіваного джерела, а також уклати важливі угоди. Якщо ви відчуваєте, що нервова система "дає збій", то правильніше буде відмовитися від спілкування: завтра саме той день, коли самотність піде Близнюкам тільки на користь. У сімейних стосунках Близнюкам необхідно буде поговорити зі своєю коханою людиною, поділитися своїми переживаннями і вислухати свого партнера - це зблизить вас ще більше і подарує відчуття захищеності.

Лев

Левів чекає надзвичайно вдалий день, який принесе величезні можливості в сфері бізнесу і в службі. Якщо ви зацікавлені в зростанні своєї кар'єри, то не втрачайте даного шансу. Самопочуття обіцяє бути рівним і без змін. Цілком ймовірно, що 18 травня принесе зміни на краще у вашому особистому житті: стосунки з коханими людьми перейдуть на зовсім інший рівень розвитку і принесуть бажану гармонію і задоволення.

Діва

Завтра для Дів день відпочинку, отримання нових знань і відновлення енергетичного потенціалу. Гарний час для колективних заходів і спілкування в колі друзів або родичів. 18 травня для Дів стане днем, коли важливо правильно розставити акценти і пріоритети - ухвалене в цей день рішення згодом змінить ваше життя на краще. Зірки радять Дівам провести більше часу на свіжому повітрі в спокійній обстановці у приємній компанії.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи передбачили п'ятьом представникам гороскопу фінансовий успіх з 17 по 23 травня.