RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Повний місяць 26 травня переверне життя чотирьох знаків Зодіаку - забудуть про біди і розбагатіють

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш чесного представника гороскопу, назвали знаки зодіакального кола, яким пповня 26 травня переверне життя.

Про це пише "Астрозодіак".

Козеріг

Козерогам в цей день потрібно спробувати щось нове, зайнятися справою, яка давно викликає цікавість. Не виключені несподівані зустрічі. День підходить для того, щоб купувати побутову техніку та інші речі, які роблять повсякденне життя більш простим і комфортним.

Овен

У цей день Овнам не варто ділитися своїми секретами і обговорювати чужі справи. Можна подумати про справи. День добре підходить для того, щоб будувати професійні плани.

Риби

26 травня ймовірні вдалі збіги, завдяки яким ви досягнете навіть більшого, ніж очікували. Можуть з'явитися нові плани, що стосуються роботи і бізнесу. Не виключено, що ви згадаєте про свої давні хобі.

Стрілець

Сьогодні Стрільців чекають ймовірні вдалі збіги, завдяки яким ви зрозумієте, як потрібно діяти далі, щоб швидко досягти потрібних результатів. Друга половина дня підходить для обговорення важливих питань, планів на майбутнє. Ви знайдете однодумців, на підтримку яких можна покластися в будь-який момент. Не виключені несподівані подарунки і грошові надходження.

Раніше було названо найпалкіших коханця і коханку за знаком Зодіаку, які творять в ліжку всілякі дива.