RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Названо найбільш уважні знаки Зодіаку - зауважують кожну дрібницю

Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, під якими народжуються люди, які ніколи нічого не пропускають і звертають увагу навіть на незначні деталі.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Joinfo.

Діва

Представники цього знаку чудово вміють слухати і при цьому чути співрозмовника, точно запам'ятовуючи всі подробиці бесіди. Вони вміють аналізують інформацію і вибирати правильне рішення в складних ситуаціях, тому друзі цінують Дів як прекрасних порадників.

Скорпіон

Представники цього знаку люблять аналізувати дії оточуючих. Вони уважні і запам'ятовують навіть дрібні деталі, при цьому самі залишаються загадкою для оточуючих. Нерідко вони бувають злопам'ятними і користуються добутою, завдяки уважності, інформацією, щоб помститися кривдникові.

Козеріг

Представники цього знаку воліють мовчати в компаніях, приховують власні емоції, але при цьому слухають і аналізують події, які відбуваються навколо. Вони добре запам'ятовують все, що почули, й завжди готові нагадати про це, особливо, якщо це потрібно для допомоги.

Водолій

Представники цього знаку легко засвоюють нові знання і сприймають інформацію. Вони люблять заводити нові знайомства, спілкуватися і спостерігати. Водолії мають здатність розуміти мову тіла і тому уважно придивляються до оточуючих.

Риби

Представники цього знаку добре бачать і запам'ятовують найдрібніші деталі в житті інших людей, але ніколи не видадуть їхні секрети. Оточуючих вони вивчають тільки заради того, щоб допомогти їм при першій необхідності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть піти на божевільні вчинки, але їм завжди щастить.