Чотири знаки Зодіаку покине везіння в червні - попереду труднощі, але є шанс врятуватися

Астрологи, які раніше назвали найбоязкіші знаки Зодіаку, тепер назвали чотири знаки Зодіаку, яких покине везіння в червні.

Про це пише dailyhoro.ru.

Телець

Астрологи прогнозують, що в червні у Тельців може початися смуга невезіння в особистому житті. Зірки радять тримати в секреті свої плани і амбіції, навіть не розповідати другій половинці. Також потрібно тимчасово призупинити знайомства, а сфокусуватися на справах і роботі.

Рак

У червні Раків покине удача в справах і в фінансовій сфері. Ракам доведеться стати економнішими, якщо вони не хочуть витратити гроші даремно. Також в цьому місяці впаде продуктивність Раків. Експерти рекомендують сфокусуватися на найпростіших справах.

Стрілець

У представників цього знака притупиться їхнє шосте чуття.Також знизиться загальний енергетичний фон. Повернути удачу допоможуть праця і щирість.

Водолій

Водоліїв в червні чекає занепад сил, через це можуть постраждати всі сфери життя. Для того, щоб залишитися на плаву, важливо стежити за своїм здоров'ям, позбавлятися від шкідливих звичок.

Як писав "Апостроф", вчені Гарвардського університету провели ряд статистичних досліджень, які допомогли визначити найбільш нещасні знаки Зодіаку.