RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо шість найбільших таємничіх знаків Зодіаку - ніколи не ясно, що у них на думці

Кожна людина індивідуальна по-своєму: хтось любить поговорити, хтось помовчати.

Астрологи розповіли про найзакритіші знаки Зодіаку, пише "Клубер".

Рак

Цей знак називають одним із найзакритіших. Його представники здатні довіряти тільки найближчим людям. Для всіх інших ця людина тримається відсторонено і ніколи не пустить в свій світ.

Скорпіон

Ці люди ніколи не будуть показувати свої слабкості і виставляти емоції напоказ. Вони завжди будуть тримати себе в руках, але з близькими людьми Скорпіон поводиться не приховано.

Козеріг

Представникам знаку властива замкнутість. Це можна виправдати тим, що Козероги - ґрунтовні і розважливі люди. Такими якостями вони приховують вразливу душу, і найбільше вони не хочуть розкривати свої секрети.

Стрілець

На вигляд ці люди готові говорити на всі теми і обговорювати все, що завгодно. Астрологи ж відзначають, що це дуже хитрі особистості, які будуть шукати в усьому вигоду, а тому намагаються втертися в довіру до кожної людини. Натомість від них ніколи не можна добитися правди.

Діва

У хвилини радості або скорботи Діва вміє не висловлювати ніяких емоцій. Багато хто вважає цих людей черствими і байдужими, хоча душу цієї людини просто роздирають емоції.

Риби

З боку здається, що Риби живуть у власних фантазіях. Почасти це дійсно так. При цьому навколишні бачать у Рибах людину, якій можна відкрити душу.

Нагадаємо, що астрологи визначили, кому з знаків Зодіаку найбільше пощастить в червні 2021 року.