З ними не можна побудувати сім'ю - п'ять гірших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найкращого чоловіка за знаком Зодіаку, тепер визначили п'ять найгірших чоловіків серед представників зодіакального кола.

Про це пише vm.ru.

Скорпіони

На першому місці найгірших чоловіків виявилися Скорпіони. За словами астрологів, вони нетерпимі до своєї дружини. Представники цього знака дуже ревниві при тому навіть без приводу. Жінка зі Скорпіоном постійно знаходиться під контролем. Більшість Скорпіонів - домашні тирани.

Близнюки

Через мінливий настрій Близнюків страждає вся сім'я, особливо дружина Близнюка. Вони можуть бути вірними сьогодні, а завтра без докорів сумління піти на зраду. У шлюбі їм часто стає нудно, вони хочуть різноманітності.

Водолії

Ці чоловіки - патологічні власники. Мова йде не тільки про ревнощі. Їм важливо і життєво необхідно, щоб дружина присвячувала своє життя тільки їм. Часто вони забороняють спілкуватися з подругами.

Деви

Ці чоловіки не чують свою дружину. Прохання і бажання подружжя пролітають повз їхні вуха, а в побуті допомогу вони готові надати вкрай рідко.

Овни

Все, що робить їх дружина для дому та сім'ї Овни часто сприймають як належне. Вони партнери неуважні до своєї половині і за хвилину способи довести кохану до сліз. Однак вони вміють вибачатися.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким чоловікам за гороскопом не можна довіряти.