RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Фінанси "заспівають романси": влітку чотирьом знакам Зодіаку загрожують великі проблеми

Астрологи склали фінансовий гороскоп для чотирьох знаків Зодіаку на літо 2021 року.

Про це повідомляють на сайті balakovo24.ru.

Фінансовий літній сезон буде не стабільним для Водолія, Льва, Стрільця і Козерога. Для того, щоб не збанкрутіти до осені варто прислухатися до порад астрологів.

Лев

Цього літа Левам не варто міняти місце роботи, щоб не втратити хлібної посади. Також астрологи не рекомендують братися за нові починання в незнайомих сферах діяльності. Хорошим варіантом для представників цього знаку стане додатковий підробіток на літній період.

Стрілець

Зірки попереджають Стрільців від погоні за легкими грошима. Представники цього знаку можуть сильно розчаруватися і втратити не тільки грошові заощадження, але і отримати проблеми в інших сферах життя. Влітку краще мати невеликий, але стабільний дохід і не ризикувати.

Козеріг

Не найкращий період для інвестицій. Краще запланувати інвестування нових проектів на серпень. Астрологи не радять Козерогам розповідати оточуючим про свої доходи, так як в цей період підвищується ризик шахрайства та крадіжки.

Водолій

Не самий сприятливий фінансовий період. Варто відмовитися від необдуманих розтрат і по можливості змінити роботу на більш прибуткову.

Раніше "Апостроф" розповідав про найсприятливіші дні в червні.