RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Вихід з коридору затемнень принесе удачу п'яти знакам Зодіаку

Відомий астролог і письменник, теле- та радіоведучий Павло Глоба вважає, що навіть попри коридор затемнень, який панував на початку червня, деяким представникам певних знаків Зодіаку пощастить втілити задумане, у той час як у інших плани будуть зриватися практично у всіх сферах життя .

Про це пише видання СтерлеГрад.

Леви

Левам середина червня обіцяє кар'єрний успіх. Особливо успіх буде супроводжувати в нових справах. Якщо хтось із представників Левів хотів змінити роботу, то зараз саме час зробити це. Найкращим варіантом для цього стане середина тижня. Левам рекомендується відмовитися від з'ясування відносин зі своєю другою половинкою в цей період.

Раки

Раки можуть відзначити початок свого нового періоду в житті. Всі попередні місяці доля готувала Раків до початку в серйозних змін. Новий життєвий етап стартує, коли Сонце опиниться в сузір'ї Рака. До цього моменту представникам даного знаку Зодіаку необхідно розставити пріоритети. Особливо сприятливим буде закінчення тижня, тому всі серйозні справи краще виконати в цей час.

Риби

Риби зможуть досягти успіху вже на початку тижня. 14 червня справи підуть в гору, однак цей напрям трохи знизиться. В середині тижня варто задуматися про серйозні справи, які стоять на місці. Сприятливо буде розвиватися і фінансова сфера, проте для цього необхідно вирішити скупчилися завдання. Також є можливість зміни планів після отримання нової інформації.

Тельці

На Тельців у робочій сфері буде впливатиме квадрат Сатурна і Урана. Можливо, доведеться закінчити занедбані справи і вирішити дане питання необхідно повністю, адже воно буде пріоритетним цього року. Астролог радить братися за будь-які ідеї, які обіцяють принести дохід.

Козероги

Козероги відчувають сприятливий момент, щоб рухатися вгору кар'єрними сходами. Вони з легкістю можуть виконати поставлені керівництвом завдання і показати себе справжнім лідером. Особливо сприятливими будуть перші три дні тижня. Однак в особистому житті Козероги можуть відчувати деякі незручності, є шанс «сходити наліво».

Нагадаємо, раніше Павло Глоба передбачив, що на поточному тижні (14-20 червня) Левам пощастить у коханні, а Козерогів чекає виграш.