RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Готові з'їсти їжі на роту солдатів - чотирьом знакам Зодіаку не допоможе ніяка дієта

Деякі люди можуть їсти все, що захочуть, але при цьому не втрачати стрункість. Інші навпаки змушені обмежувати себе в солодкому і потіти в фітнес-залі. Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які ростуть вшир як на дріжджах незалежно від дієти.

Про це пише Гродно24.

Овен

Основна причина зайвих кілограмів у Овнів - стреси, бо за нервування вони нагороджують себе "смаколиками". Представникам цього знака Зодіаку варто задуматися про те, щоб замінити солодкий "втішний приз" на прогулянку або що-небудь інше.

Тельці

Народжені під цим сузір'ям - банальні ненажери. Вони не готові міняти свої смакові звички та вибирати овочеві салати. При цьому Тельці ненавидять, коли їм говорять правду про зайві кілограми, і можуть "розірвати відносини" з вагами.

Терези

Астрологи заслужено називають Терези сибаритами. Представники цього знака люблять балувати себе та отримувати задоволення, в тому числі від кулінарних шедеврів. Парадоксально, але помірність і Терези - поняття несумісні, а значить вони не обійдуться без зайвих кілограмів.

Стрілець

Як і Терези Стрільці не мають почуття міри, водночас вони як Овни "заїдають" стрес. Таким чином зірки подвійно схиляють їх до пишної фігури. Варто спробувати від відчаю не жувати, а побалувати себе походом на концерт або виставку.

Раніше ми назвали чотири найміцніших знаки зодіакального кола, яких хвороби обходять стороною.