RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Яким п'яти знакам Зодіаку посміхнеться удача на День Незалежності України

24 серпня відзначиться не тільки тим, що Україна буде святкувати 30-ту річницю своєї Незалежності, а й особливим становищем зірок і інших небесних тіл. У поєднанні з активністю Персеїд, це принесе безліч сюрпризів для всіх, але реальне везіння прийде лише до небагатьох.

Видання felomena.com розповіло, яким знакам Зодіаку, на думку астрологів, посміхнеться удача в День Незалежності України.

Овен

У Овнів цей день, незважаючи на святкові урочистості, буде досить продуктивним. Він відмінно підійде для того, щоб вирішити масу практичних завдань, які можуть принести непоганий "прибуток" як в матеріальному, так і в духовному.

Телець

Тельці 24 серпня зможуть зрушити з місця в давньому питанні, яке вони вже давно відкладали. При цьому прогрес буде відчутний. Але потрібно бути готовим до того, що це буде непросто.

Лев

Левам зірки обіцяють успіх в нових починаннях. Не варто боятися змін. Трохи завзятості, і вам вдасться проявити весь свій креатив і творчий потенціал на повну.

Скорпіон

Перед Скорпіонами відкривається безліч нових перспектив, деякі з яких можуть навіть подарувати їм справжнє багатство. Однак провернути ці справи не напружуючись не вийде. Згадайте про свою хитрість, в хорошому сенсі цього слова, і винахідливість.

Стрілець

Для Стрільців цей день буде спокійним і приємним. Він ідеально підійде для релаксації і відновлення сил перед прийдешніми починаннями. Не бійтеся відновлення ділових відносин з вашими минулими партнерами. Зараз ви без зусиль зможете домогтися того, щоб умови для вас були найбільш сприятливі.

Раніше ми також повідомляли про те, що шести знаків Зодіаку 2022 рік принесе радісну новину - стануть батьками.