RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Рак спить на уроках, а Діва критикує однокласників: як поводяться знаки Зодіаку в школі

З середи, 1 вересня, в українських школах уже починається новий навчальний рік. Астрологи розповіли як знаки Зодіаку поводяться на уроках.

Про це повідомляє wday.ru.

Овен

Рухливі Овни не можуть спокійно всидіти на місці, і навіть якщо їх змусили сісти і заспокоїтися, то вони все одно будуть стукати ручкою по парті або клацати ковпачком. Активність буває і корисною, якщо вийде цього домогтися, то з Овна вийде відмінний лідер, готовий рватися в бій.

Телець

Працьовиті Тельці рідко вчаться погано, вони не лінуються робити реферати та доповіді. Але найбільше люблять велику перерву.

Близнюки

Близнюки все схоплюють нальоту, а також мають відмінну пам'ять. Правда, іноді Близнюки можуть замріятися або захопитися з таким же ентузіазмом чимось іншим, тим самим геть забувши про домашнє завдання.

Рак

Раки з тих, хто засинає в класі. Однак, все здають вчасно, вчаться завзято і наполегливо домагаються своїх цілей. Тільки вони ніколи не підкажуть правильну відповідь, хоч її знають.

Лев

Леви не люблять занадто докладати зусиль для навчання. Вони намагаються робити все без тиску, напруги. Тому як тільки це з'являється - відразу все кидають. Леви комунікабельні та часто стають зірками класу.

Діва

Діви для навчання шукають короткий і ефективний шлях, домагаються своїх цілей, вчителі їх люблять за слухняність. Однак, Діви схильні до критики, від чого часто страждають інші в класі.

Терези

Доброзичливі і товариські Терези можуть бути надто галасливими на уроці, розмовляючи з сусідом по парті або навіть по телефону.

Скорпіон

Скорпіони в усьому намагаються знайти саме ядро, суть. Можуть довго вивчати навчальні матеріали, тому проблем з успішністю немає.

Стрілець

Стрільці на рідкість допитливі, вони можуть прочитати весь підручник ще в першій половині навчального року. Вони люблять дослідження.

Козеріг

Козероги часто бурчать, через що клас вважає їх нудними. Водночас вони завжди успішно відповідають на уроках, нерідко закінчуючи школу із золотою медаллю. Надзвичайно відповідальні.

Водолій

Водолії люблять ходити в себе, до всього застосовують творчий підхід. Не люблять домашні завдання, тому що вважають марним це. Вони нестандартно мислять і завжди готові допомогти.

Риби

Перфекціоністи від і до. Іноді це йде їм на шкоду, але вчителі цінують таку роботу, тому з успішністю все відмінно.

Нагадаємо, астрологи розповіли які здібності кожного знаку Зодіаку можуть розкритися в навчанні найкраще, а з чим доведеться попрацювати.