RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Втираються в довіру і творять капості: п'ять найлицемірніших знаків Зодіаку

Астрологи назвали найбільш лицемірні і підступні знаки Зодіаку і розповіли про найбільш добродушних представників гороскопу.

Про це пише Мixnews.

Рак

Ці люди постійно носять соціальну маску, вони не схильні показувати свої справжні почуття. На таких умовах їм легше взаємодіяти з людьми. Тільки найближчі мають шанс зустрітися зі справжнім Раком, але часом вони бувають цьому не раді.

Близнюки

Це - генії перевтілення, вони здатні бути турботливими і ніжними з тими, від кого їм щось потрібно. Однак досягнувши бажаного, Близнюки перестають прикидатися і стають такими, які є. Для оточуючих це може стати шоком.

Стрілець

Стрільці всією душею прагнуть до слави і поваги, однак нерідко для цього нема особливих підстав і тоді вони вдаються до вигадок. Хоча їм і самим соромно за свою брехню, відмовитися від захоплення оточуючих Стрільцям не під силу.

Терези

Терези, домагаючись свого, стають такими, якими їх хочуть бачити оточуючі. Коли ж мети досягнуто, в удаванні більше немає потреби і представники знака можуть різко змінитися. Їхні вчинки можуть завдати шкоди тим, за рахунок кого вони піднялися наверх, але їх це мало турбує.

Лев

Леви обожнюють бути лідерами і заради цього готові лицемірити і йти на всілякі хитрощі. Вони маніпулюють людьми і роблять вигляд, що діють в їх інтересах, хоча насправді все може бути з точністю до навпаки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три найбільш вірні і надійні знаки Зодіаку.