RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку мають кілька життів - цих щасливців ніби оберігають ангели-хранителі

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, представники яких немов народилися в сорочці. Доля їм благоволить, за рахунок чого вони здатні успішно долати навіть безнадійні колотнечі.

Про це повідомило видання 5-tv.ru.

Овен

Майже в будь-яких небезпечних ситуаціях Овни діють так, ніби у них є спеціальна шпаргалка на всі труднощі життя. Будь це звичайна конфліктна ситуація або навіть пожежа, представники цього знака зроблять все правильно.

Овни завжди проявляють стриманість і майстерно балансують між інтуїцією і холодним розрахунком. Вони від природи наділені непоганим розумом і кмітливістю.

Лев

У представників цього знака дуже сильні стратегічні навички. Вони з вражаючою точністю прогнозують подальший розвиток подій в тій чи іншій ситуації. Ні, вони не володіють даром передбачення. Просто Леви прораховують якомога більше можливих варіантів і готуються відразу до всіх.

Скорпіон

Скорпіони дуже стійкі люди. Їхня енергетика дуже потужна за рахунок того, що вони вміють направляти свої сильні сторони в потрібне русло. Вони майже завжди виходять переможцями з усіх суперечок і конфліктів. Якщо в якийсь момент їхнє життя руйнується, вони просто починають нове.

Водолій

Водолії настільки легко справляються з випробуваннями на своєму життєвому шляху, що в підсумку просто забувають про них, як про звичайні дрібниці. Вони прекрасно пам'ятають все пережите, але не чіпляються за нього на шкоду своєму сьогоденню та майбутньому.

Живучі і везучі - і все завдяки позитивному настрою і природній енергійності. Внутрішня сила - головний оберіг Водоліїв. Є, чому у них повчитися!

Раніше ми також повідомляли про те, що названі п'ять найрозумніших чоловіків зодіакального кола. Вони можуть підтримати будь-яку тему розмови.