RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гроблять здоров'я і йдуть до лікаря тільки в крайньому разі: знаки Зодіаку з найбільш слабким імунітетом

Всіх людей можна розділити між собою за багатьма критеріями на певні умовні групи. Це стосується як смаків і різних схильностей, так і стану здоров'я. Астрологи переконані, що зірки здійснюють значущий вплив на стан здоров'я людей. Причому для всіх знаків Зодіаку по-різному.

Журнал Cosmopolitan назвав топ-4 знакіи Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, мають найслабше здоров'ям на всьому зодіакальному колі.

Близнюки

Переважна більшість Близнюків, на жаль, мають далеко не найміцніше здоров'я. Вони досить динамічні і енергійні люди, але їхні організми мають цілу низку слабких місць. Найбільш уразливі - нервова система і горло. Вони часто застуджуються і страждають від тривалих періодів депресії. Також нерідко у них спостерігаються різноманітні алергії.

Рак

Астрологи помітили, що підопічні цього сузір'я страждають від генетичних захворювань частіше, аніж представники інших знаків. Їхні слабкі місця - нирки, шкіра, шлунково-кишковий тракт, серце і судини. Також у багатьох Раків часто спостерігаються проблеми із зором.

Риби

Риби теж не можуть похвалитися відмінним здоров'ям ще з ранніх літ. У них часто піддаються різним недугам сечовидільна та лімфатична системи. При цьому вони дуже емоційні й вразливі, внаслідок чого у багатьох з них спостерігається схильність до депресії. Щоб полегшити свої переживання, вони можуть зловживати алкоголем - цей момент варто відстежувати і постаратися шукати заспокоєння іншими способами.

Телець

Тельці дуже працелюбні. Навіть занадто. На своєму кар'єрному шляху вони майже не шкодують себе. Згодом це починає позначатися на стані їхнього здоров'я. При цьому до лікарів вони звертаються тільки в крайньому випадку і тягнуть до останнього, посилюючи сво скрутне становище. Більшість хвороб у цього знака протікають важко, адже Тельці пропускають початкові симптоми. Цей знак схильний до головних болів, перенапруги, захворювань опорно-рухового апарату, оторингологічних проблем.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі шість довгожителів за знаком Зодіаку.