RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стрес, кокетство і гумор: як знаки Зодіаку поводяться на першому побаченні

Астрологи, які раніше називали найбільш божевільних мандрівників за гороскопом, розповіли, якими безглуздими звичками володіє кожен знак Зодіаку, і чим вони псують своє перше побачення.

Гороскоп публікує видання Cosmo.

Овен

Звикли змішувати свої емоції і на першому побаченні можуть вести себе то жорстко, то м'яко і зацікавлене. Астрологи рекомендують медитувати, щоб позбутися від стресу перед зустріччю.

Телець

Люблять кокетувати при зустрічах і побаченнях, через що може здатися, що дівчина не зацікавлена в співрозмовнику. Намагайтеся контролювати себе, а з симпатичним офіціантом можна і потім пофліртувати.

Близнюки

На побаченні можуть відволіктися на повідомлення в месенджерах, але краще цікаві історії розповісти при зустрічі, а не в соцмережах.

Рак

З народження ці люди люблять занурюватися в свої емоції і втрачати зв'язок із зовнішнім світом. Астрологи закликають не зривати побачення і бути послідовними до кінця, якщо ви вже покинули свою зону комфорту.

Лев

Якщо співрозмовник розповідає якийсь драматичний епізод зі свого життя, то не варто його перебивати. Слухайте другу половинку і дозвольте людям озвучувати свою точку зору.

Діва

Через високий інтелект і снобізм друга половинка може подумати, що вас не гідний.

Тереза

Вони звикли прораховувати шляхи відступу, тому побачення може перерости в скандал через напружену ситуацію.

Скорпіон

Представники цього Знака занадто одержимі своїм колишніми другими половинками, і можуть багато говорити про них на першому побаченні.

Стрілець

Їм складно втриматися щоб не заводити стосунки одночасно з двома або трьома людьми, і складно концентруватися на комусь окремо.

Козеріг

На перших побаченнях вони суворі і хочуть зустрічатися тільки з тими, хто відповідає їх стандартам.

Водолій

Якщо Водолії на першому побаченні не бачать у співрозмовнику свою людину, то відразу ж обривають з ними зв'язок.

Риби

Цим людям потрібно краще пізнати людину в реальному житті, а не вишукувати про нього якусь інформацію в соціальних мережах.

Раніше ми називали найбільш уважних чоловіків за гороскопом.