RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Смітять грошима і пускають пил в очі: які знаки Зодіаку не вміють розпоряджатися фінансами

Деякі люди зовсім не вміють поводитися з фінансами - у їхніх руках вони надовго не затримуються. Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку варто навчитися розпоряджатися грошима.

Про це пише видання Mixnews.

Овен

Ці люди ніколи не будуть накопичувати гроші просто так – щоб почати відкладати, вони мають чітко зрозуміти, для чого це роблять. Тому їм варто завжди ставити перед собою конкретну мету і вже потім починати накопичувати, інакше користі буде мало.

Близнюки

Це дуже щедрі люди, які просто розлучаються з чесно заробленими. Вони буквально смітять грошима, адже ті дістаються їм порівняно легко. Фінансові статки ніколи не стануть для них метою чи мрією. Їм варто бути обережнішими з азартними іграми, бо удача буде посміхатися не завжди.

Лев

Представникам цього знака життєво необхідно отримувати захоплені та заздрісні погляди оточуючих. Заради цього вони готові пускати всім пил в очі - спускати всі гроші на брендовий одяг та аксесуари, а потім весь місяць сидіти в очікуванні зарплати.

Стрілець

Вони часто витрачають величезні суми грошей на непотрібні речі. Жодні поради про інвестування їм не допоможуть. Народжені під цим знаком завжди краще за всіх знають, що їм робити, тому спроби допомогти не увінчаються успіхом.

Водолій

У Водоліїв є страх бідності, найжахливіше для них - це провести старість у безгрошів'ї. При цьому вони легко витрачають великі суми, не подумавши. Поруч із ними має бути людина, яка в потрібний момент зупинить і вбереже від необдуманої покупки.

Раніше ми писали про три найбільш "стурбовані" знаки Зодіаку.