RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

За помахом чарівної палички - чотири знаки Зодіаку, у яких збуваються всі бажання

Якщо для песиміста келих наполовину порожній, то для оптиміста повний. Такі люди завжди вірять у краще, вони намагаються не зневірятися, а йти тільки вперед. Астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку справджуються мрії.

Про це повідомляє Progorodsamara.

Лев

Незважаючи на складний і запальний характер, ці люди здатні радіти кожному моменту життя. Навіть у дощовий день може принести в їхнє життя щастя та радість. Навколишні їх обожнюють.

Козеріг

Вони вірять у силу Всесвіту, тобто все, що хороше загадаєш, то й буде. Представники цього знака Зодіаку можуть правильно писати свої бажання, тому у Новий рік вони, як завжди, беруть довгий аркуш та пишуть свої цілі. А вони зазвичай збуваються.

Близнюки

Близнюки – найпозитивніші з усіх знаків Зодіаку. Вони завжди вислухають і підбадьорять людину і дадуть пораду, якщо потрібно. Також усі їхні думки та цілі завжди збуваються. Причина проста – вони люблять життя, а вона відповідає їм взаємністю.

Телець

Тільці завжди чітко бачать перед собою мету і ретельно продумують план, щоб досягти бажаного. Представники цього знака знають, що у будь-якій справі дуже важливий матеріальний фундамент, і готові докласти багато зусиль до того, щоб їхні мрії про світле майбутнє стали реальністю.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку не можна забути після розставання.