RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Витрати, плітки та нерви: у січні 2022 року на три знаки Зодіаку очікують труднощі

Січень 2022 року принесе Близнюкам перемоги, але для Тельців створить недружнє середовище.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Овнам січень принесе позбавлення від ілюзій та раптові витрати. Астрологи рекомендують розпочати боротьбу з невірними установками, що призводять до поразок. Водночас місяць ідеально підходить для обміну валюти. У любовних стосунках краще зробити паузу і не квапити події.

Телець

Конфігурація планет організовує недружнє середовище: Тельців переслідуватимуть плітки та агресія з боку оточуючих. Не варто звертати на це увагу. У другій половині січня загрожує втрата удачі. Також цього місяця можливі проблеми зі здоров'ям.

Близнюки

Для народжених під цим сузір'ям настав час зайнятися самоаналізом і усунути свої вразливості. Після цього на них чекає час великих перемог, коли успіх буде другим ім'ям Близнюків. Самотні представники цього знаку Зодіаку зустрінуть свою другу половинку, а ті, що перебувають у стосунках, укріплять їх.

Рак

Астрологи обіцяють різноманітні спілкування та знайомства, а також зміни у світогляді. У спілкуванні з близькими Ракам необхідно уникати самозадоволення, образ та брехні. У фінансовій сфері важливо виявляти обережність.

Лев

Нові проекти стрімко розвиватимуться, що вимагатиме уваги. У стосунках не варто проявляти імпульсивність, тому що партнеру навпаки будуть потрібні рівновага та збереження певного порядку. Загалом місяць буде динамічним і наповненим різкими змінами.

Діва

Народжених під цим сузір'ям можуть долати страхи та неприємні думки, яким не слід давати волю. На роботі доведеться зіткнутися із непередбачуваними проблемами. Близькі та рідні потребуватимуть допомоги.

Терези

Перша половина місяця буде наповнена нервуванням - Терези не знайдуть порозуміння ні на роботі, ні в любовних стосунках. Імовірна зрада коханої людини або ситуація, коли вам так здасться. Загалом місяць принесе випробування, які допоможуть інакше подивитись на речі.

Скорпіон

У січні астрологи радять Скорпіонам жити за законами Всесвіту, щоб не злякати успіх. І тоді вони зможуть звільнитися від страхів, неправильних установок та негативу. Друга половина місяця ідеально підійде для поїздок, шопінгу та інших розваг.

Стрілець

Слідкуйте за думками та пам'ятайте, що вони мають здатність до матеріалізації. Погані думки можуть прямо вплинути на фінансове становище. У той самий час необхідно діяти та робити те, що наблизить до щастя, а не сподіватися на щасливі випадковості.

Козеріг

Місяць принесе Козерогам різноманітні труднощі, які можна подолати. Необхідно якнайменше часу проводити в негативному оточенні. Можливо, з кимось навіть доведеться розлучитися.

Водолій

З початку другої декади Водоліям доведеться зустрітися з деякими складнощами. Січень хороший для посиленої роботи, водночас не слід забувати про відпочинок. Можна змінити обстановку, вирушивши в якесь нове місце з друзями або другою половинкою.

Риби

Рибам варто з головою поринути в позитив, відвідуючи приємні місця, переглядаючи улюблені фільми, займаючись справами, які приносять задоволення. Наприкінці місяця можна зосередитись на складних проектах або генерації ідей.

Раніше ми назвали три знаки Зодіаку, які зустрінуть своє кохання у 2022 році.