RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Раки будуть мати поганий настрій, а Козерогам загрожує розчарування – гороскоп на 31 грудня від Павла Глоби

В останній день 2021 року, 31 грудня, Тельців чекає романтичний сюрприз, а Близнюків - спілкування з приємними людьми.

Про це пише Slovofraza.

Овен

Астрологи радять Овнам виявити максимум терпіння. У другій половині дня слід зайнятися наведенням ладу у сфері інтересів.

Телець

Народжених під цим сузір'ям чекає романтичний сюрприз. Увечері займіться справою, яка принесе вам задоволення.

Близнюки

П'ятниця принесе представникам цього знаку Зодіаку спілкування з приємними людьми, яке надихне на нові ідеї та втілення в реальність старих.

Рак

Стережіться давати порожні обіцянки, адже відповідати за свої слова доведеться. Щоб зустріти Новий рік у хорошому настрої, слід докласти зусиль та налаштувати себе на позитив.

Лев

Не час замислюватися про далеке майбутнє, адже зміни відбуваються щодня. В особистому житті відстоюйте свій простір.

Діва

Зірки обіцяють радикальні зміни, які допоможуть розпочати нову діяльність. Але за наявності сумнівів, варто відкласти їхнє рішення на інший день.

Терези

Робочий день пройде на позитиві та буде наповнений подіями. Гарний настрій з'явиться з самого ранку через приємні новини від начальства.

Скорпіон

П'ятницю доведеться провести у вирішенні робочих завдань. Намагайтеся вимкнути телефон та закрити всі месенджери. Спілкування ні до чого доброго не призведе.

Стрілець

Останній день року, що минає, принесе доленосні зустрічі. Слідкуйте за своїми словами. Ймовірно, з приходом у ваше життя нових друзів, дуже скоро ви зустрінете бажану любов.

Козеріг

Астрологи рекомендують провести день на самоті, тим більше, що після роботи необхідно завершити важливі справи. Уникайте галасливих компаній і пам'ятайте, щоб не розчаровуватись, не треба зачаровуватися.

Водолій

Варто скласти поетапний план дій на весь день і систематично слідувати йому – це допоможе уникнути хаосу та втрати енергії.

Риби

Народжених під цим сузір'ям порадує несподіваний подарунок долі, необхідний саме зараз. Пригнічений настрій одразу покращає.

Раніше ми писали, що 2022 рік буде дуже цікавим та прихильним до всіх знаків зодіакального кола. Він надасть багато можливостей та перспектив.