RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Прослужать багато років: ТОП-4 пристойних кросоверів за ціною Duster

Автоексперти склали рейтинг пристойних кросоверів на ринку уживаних машин за ціною Renault Duster. Існує чимало гідних автомобілів від інших виробників, стверджують вони.

Про ТОП-4 кросоверів повідомляє Novate.

На четвертому місці розташувався Hyundai Santa Fe

Відомий автомобіль Santa Fe із 2.4-літровим 200-сильним дизельним двигуном доволі бюджетний і відмінний за характеристиками. Знайти незаїжджений зразок не складе особливих труднощів. Левова частка машин даної моделі на вторинному ринку має пробіг 100-120 тисяч кілометрів. Тоді як двигун та коробка передач не вимагатимуть до себе підвищеної уваги.

На третьому місці - Ford Kuga

На вторинному ринку є ще один автомобіль, який можна взяти за ціною згаданого Duster. експерти кажуть, що трапляються машини з пробігом до 100 тисяч кілометрів, вони оснащені 1.5-літровим 150-сильним EcoBoost. При цьому турбіна авто без проблем прослужить усі 250 тисяч кілометрів пробігу. Загалом кросовер досить надійний і при своєчасному догляді може прослужити багато років. Все ж спеціалісти радять перед покупкою варто загнати Kuga для поглибленої діагностики.

На другому місці - BMW X1

На вторринку преміальний кросовер X1 коштує як і новий Duster. Авто першого покоління буде 2014 чи 2015 року випуску. Експерти рекомендують придивитися до авто з дизельним двигуном N47 та повним приводом. Машина вирізняється досить надійним мотором, однак треба знати, що на 150 тисяч кілометрів пробігу доведеться гарантовано замінити ремінь ГРМ. За належної турботи Х1 прослужить власникові не один рік.

На першому місці ТОП-четвірки - Mazda CX-5

Автомобіліст може вибрати за ціною нового Duster чотири-п'ятирічну CX-5 з пробігом до ста тисяч кілометрів. Можна знайти авто в хорошому стані з дволітровим 150-сильним агрегатом, який працює разом із 6-ступінчастим автоматом та повним приводом. У Mazda CX-5 - низька витрата палива, висока динаміка та висока надійність. Це дуже гідна машина, хоч і має певні дрібні проблеми.

Як повідомляв "Апостроф" в Україні на авторинку з'явився стильний кросовер - JAC JS3, який є наступником популярного кросовера S3.