RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Потрібно бути максимально обережними: названо найважчий день 2022 року для кожного знаку Зодіаку

2022 рік, що настав, принесе представникам всіх знаків зодіакального кола багато радощів і досягнень, але хоча б один день в році кожному з них обіцяє неприємності. Астрологи назвали "чорні" дні для кожного з сузір'їв, коли слід виявити обережність.

Про це пише російський “П'ятий канал”.

Овен

7 жовтня Марс у знаку Близнюків почне знижуватися, тому реакція Овнів буде уповільненою. Є ймовірність виникнення проблем та непорозумінь.

Телець

15 травня місячне затемнення пройде під знаком Скорпіона, що позначиться на Тельці. Представникам цього знаку Зодіаку доведеться розірвати обтяжливі зв'язки, щоб продовжити рух уперед.

Близнюки

З серпня, коли Марс перейде до знаку Близнюків, і до 23 січня наступного року, народжених під цим сузір'ям очікують переживання. Події відбуватимуться з шаленою швидкістю, а часом – сповільнюватимуться.

Рак

У березні Марс і Плутон зустрінуться у сьомому будинку у Козерозі, тому у Раків виникнуть труднощі в особистому житті. Особливо загострення можуть виникнути 3 березня.

Лев

14 серпня Сатурн у Водолії знизиться, і Лев почуватиметься засмученим. Однак цей день може стати знаковим у проясненні деяких стосунків.

Діва

5 травня Меркурій перебуватиме в десятому будинку кар'єри, а значить Діви стануть повільнішими та неймовірно важкими. Саме цього дня необхідно переосмислити моменти, пов'язані із професійною діяльністю.

Терези

9 вересня Меркурій перебуватиме у першому будинку особистості Терезів. З цієї причини конфлікти та непорозуміння влаштують гонитву на представників цього астрологічного символу.

Скорпіон

8 листопада під час одного з місячних затемнень Скорпіонам відкриється щось важливе та значне, але не надто приємне. Можливо, народженим під цим сузір'ям доведеться змінити свої пріоритети.

Стрілець

28 липня Юпітер в Овні знижуватиметься у п'ятому будинку самовираження та творчості Стрільця. Все сповільниться, що викличе роздратування представників цього знака Зодіаку, оскільки це буде не вчасно.

Козеріг

4 червня почнуть "підвисати" Козероги, оскільки Сатурн перебуватиме у другому будинку фінансів та ресурсів. У цей день народжені під цим сузір'ям можуть зазнати повного розчарування.

Водолій

4 лютого обіцяє Водоліям сильне засмучення, найімовірніше через проблеми у стосунках. Астрологи попереджають про неприємні розмови та гарячі суперечки.

Риби

28 липня, коли Юпітер опиниться в занепаді в другому будинку грошей і фінансів під знаком Овна, Рибам доведеться зробити крок назад. І лише з 23 листопада можна буде відновити рух уперед.

Раніше ми назвали чотири знаки Зодіаку, яким рік Тигра обіцяє успіх у фінансах.