RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Їм начхати на думку інших: астрологи назвали п'ять гордих знаків Зодіаку

Часто думка оточуючих людей дратуває нас та виводить із рівноваги. Звичайно, що усім хочеться слухати про себе лише приємне, але гостре лезо критики завжди ріже нас по "живому". Однак вихід є: варто ізолюватись від негативу, який несе оточення. Цього можна повчитися у деяких знаків Зодіаку.

Астрологи розповіли про 5 знаків Зодіаку, яким байдуже на думку інших.

Овен

Перше місце посідають представники цього знаку Зодіаку, що мають егоїстичний характер та лідерські здібності. У них домінує інстинкт виживання, який "говорить" їм, як досягти цілей, діяти згідно з власними бажаннями, а думку соціума залишити десь позаду.

Лев

Леви - натури горді та авторитетні, через що не сприймають жодної критики у свою сторону. Навіть якщо вона конструктивна. Люди, народжені під цим сузір'ям, високо і багато думають про себе, тому просто-напросто не мають часу звертати увагу на слова оточуючих.

Телець

Хоч Тельці і відрізняються своєю дружелюбністю та ввічливістю, вони не будуть сприймати слова інших на рівні зі своїми переконаннями. Представники цього знаку вірять тільки у свій світ, свої аргументи та ідеали. Все, що не співпадає з ними - буде проігноровано.

Козеріг

Впертість Козерогів не дає переконати їх бодай у чомусь: завжди залишаться при своїй думці. З ними іноді складно вибудувати комунікацію, адже навіть якщо вони не мають рацію, то все одно відстоюватимуть власну позицію до останнього, не слухаючи нікого.

Водолій

Їхні головні цінності в житті - свобода і незалежність. Це впливає на сприйняття чужих поглядів. Водолії завжди готові пояснити щось іншим, але самі таку допомогу просити не будуть. Думка громадськості для них мало що вартує, тому пропускають її повз. Однак представники цього знаку мають своїх авторитетів, до яких неодмінно прислухаються.

Раніше "Апостроф" розказав про знаків Зодіаку, які найшвидше закохуються.