RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У січні до ретроградного Меркурія приєднається Венера: про що попереджають астрологи

Астрологи повідомили, чого варто очікувати мешканцям Землі від ретроградного Меркурія та пояснили, що означає приєднання до нього Венери.

Про це повідомляє Refinery29.

Минулої п'ятниці, 14 січня, до мешканців Землі прийшов перший у 2022 році ретроградний Меркурій – він почав свій рух у знаку Водолія та закінчить 3 лютого у знаку Козерога. У цей же час до Меркурія приєднається Венера - на думку фахівців, люди в січні-початку лютого зіткнуться з подвійною дозою неприємностей.

Як зазначає відомий астролог Нараяна Монтуфар, не йдеться про незвичайне явище, коли дві планети одночасно перебувають у ретроградному русі. Таке явище змінить уявлення людей реальності.

"Разом ретроградні Венера і Меркурій попросять нас переосмислити, поміняти і перетворити наше спілкування та наші стосунки. Напевно вони принесуть виклики з минулого, щоб допомогти нам переосмислити деякі з наших негативних емоційних та комунікативних моделей", - заявила Монтуфар.

Але вже 25 січня Меркурій перейде на знак Козерога – тоді люди можуть стати більш прискіпливими. Астролог Леслі Хейл зазначає - у цей період важливо іноді зупинятися і не зациклюватися на одній роботі.

Раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку вважаються найрозумнішими.