RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Козерогам час зробити вибір, а Ракам забути про минуле: гороскоп на 25 січня від Павла Глоби

25 січня, у вівторок, знакам Зодіаку Павло Глоба прогнозує багато активності: Тельці мають встигнути зробити всі справи, а Стрільці зайнятися творчістю.

Про гороскоп на 25 січня пише "Апостроф" з посиланням на прогноз Павла Глоби.

Овен

Представникам цього знаку слід переглянути дати бажаної реалізації своїх планів та ціліей. Також сьогодні намагайтесь зекономити гроші там, де це можна зробити.

Телець

Астрологи радять Тельцям не засиджуватися на одному місці та провести день активно. У денний період виконайте якомога більше справ.

Близнюки

Вівторок для Близнюків - ідеальний день, щоб виконати монотонні завдання. А от серйозні справи почекають.

Рак

У цей день варто спрямовувати свою енергію тільки на майбутнє. Не слід повертатися до людей з минулого, які не цінували вас та вже давно забули.

Лев

Перша половина дня обіцяє бути напруженою, однак ближче до вечора все стане краще. Не забудьте сьогодні подзвонити рідним.

Діва

Багатолюдні місця сьогодні не для вас. За можливості залишайтеся вдома та виконуйте справи онлайн.

Терези

На представників цього знаку Зодіаку чекає приємна новина, яка покращить настрій на весь день. Ви отримаєте важливий документ із щасливою звісткою.

Скорпіон

У першій половині дня можлива зустріч із керівництвом, а далі Скорпіони будуть зайняті серйозною роботою з важливою інформацією.

Стрілець

Для Стрільців сьогодні будуть характерні перепади настрою. Ви то будете натхненними, то спустошеними. Щоб унормувати ці "емоціональні гойдалки", треба зайнятись творчістю, адже це допоможе покращити моральний стан.

Козеріг

Сьогодні людям, народженим під цим знаком, доведеться зробити правильний вибір. Ретельно обдумайте те, що ви обіцяли зробити, і чи дійсно це вам потрібно.

Водолій

Водоліям не варто витрачати свій дорогоцінний час на дрібниці - так радять астрологи. Зараз саме час починати втілювати цілі на 2022 рік у реальність.

Риби

Вівторок не підходить для нових починань. Краще візміться за знайомі вам справи та виконуйте те, у чому ви майстер.

Раніше "Апостроф" розповідав про топ-5 найрозумніших знаків Зодіаку.