RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Зіткнетеся з небувалими проблемами - на чотири знаки Зодіаку чекають різні біди у 2022 році

За астрологічним прогнозом, 2022 рік виявиться особливо складним для чотирьох знаків Зодіакального кола. Зірки перевірятимуть на стійкість Тельців, Близнюків, Козерогів та Риб.

Тельці

Представникам цього знака Зодіаку слід очікувати невдач через їхню любов до звичної зони комфорту, покинути яку для них неабияк страшно. Саме консервативність може стати причиною втрати роботи, падіння доходів та навіть краху в особистій сфері.

Близнюки

Народжені під цим сузір'ям можуть зазнати фінансових втрат через своє невміння розпоряджатися коштами та схильності до спонтанного марнотратства. Зірки радять, складати план на цілий рік, щоб обійти матеріальні проблеми.

Козероги

Козерогам слід бути уважними під час підписання будь-яких документів, особливо - інвестиційних контрактів. Є ризики прогадати. Астрологи рекомендують ретельно перевіряти документи особисто. Також потрібно стороною обходити азартні ігри.

Риби

Цей знак Зодіаку може спіткати невдача через те, що часто пливе за течією. Тоді як ініціативність та твердість характеру могли б суттєво мінімізувати ступінь ризиків. Також варто бути обережними у спілкуванні з незнайомцями.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи назвали три найсумніші знаки Зодіаку.