RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Як упіймати удачу за хвіст і заробити багато грошей: поради астролога для кожного знака Зодіаку

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 30 січня, дали поради, як розбагатіти кожному знаку Зодіаку.

Незвичайний гороскоп публікує видання Marie Claire.

Овен

Не лякайтеся відкривати щось нове і не опускайте руки при перших складнощах. Для збільшення капіталу вам потрібно відмовитися від закорінілого підходу до роботи або бізнесу. Якщо ви власник підприємства – наймайте на роботу молодих людей. Як прогнозують астрологи, Овни зможуть знайти себе у цифрових технологіях.

Телець

Позбавтеся страхів і не соромтеся просити допомоги у оточуючих. Розбагатіти Тельці зможуть у консультуванні – психологія чи духовний розвиток. За словами астрологів, удача також супроводжуватиме тих, хто спробує себе як спікера тренінгів.

Близнюки

Звільніться від кайданів, які заважають вам досягти успіху у фінансах. Можливо, вам потрібно змінити вашого бізнес-партнера, з яким ви втратили спільну мову. Не бійтеся змін і не сидіть на одному місці.

Рак

Ваш знак Зодіаку чекають великі успіхи у професійному плані, а свій погляд краще зупинити на сфері діджитал.--

Лев

Більше подорожуйте, адже від зміни локацій ви прокладаєте собі нову дорогу для грошей. Замислюйтеся над тим, щоб розширити бізнес та відкрити офіси в інших країнах.

Діва

Довіряйте інтуїції та втілюйте найсміливіші ідеї. Нова сфера допоможе вам розкрутитись, а особливу увагу як створення бізнесу можна звернути на пошиття одягу.

Терези

Не сваріться з бізнес-партнерами і уникайте конфліктів з конкурентами. Ця перемога буде тимчасовою, після чого ви зазнаєте серйозних збитків.

Скорпіон

Мотивуйте оточуючих і зробіть так, щоб вони повірили у ваші сили.

Стрілець

Зараз саме час повернутись до ідей, які ви не змогли реалізувати в минулі роки. Перед вами зараз відчинені будь-які двері, тому ви зможете покращити фінансове становище.

Козеріг

Ви зможете подолати психологічну кризу та піднятися на вершину. Шанс розбагатіти поруч, але зараз ви не можете побачити його під своїм носом. Щоб змінити ситуацію – попросіть допомоги у близьких людей.

Водолій

Якщо у вас вже є бізнес – розширте горизонти та найміть додатковий персонал. Буде успішною справа, яка пов'язана із землеволодінням або виробництвом продуктів.

Риби

2022 року процвітатиме сімейний бізнес. Зірки обіцяють удачу тим, хто вирішить зайнятися архітектурою чи дизайном.

Раніше нам розповідали, які знаки китайського Зодіаку розбагатіють та зустрінуть кохання в рік Тигра.