RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Близнюкам настав час прибратися, а Левам - розім'яти м'язи: гороскоп від Павла Глоби на 10 лютого

Астролог Павло Глоба озвучив гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 лютого - одним знакам варто замислитися про прибирання, а іншим рекомендується зайнятися спортом.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

Зірки обіцяють Овнам чудовий день - представники даного знаку проведуть його з користю і зможуть завершити всі заплановані справи.

Телець

Для Тельців середина тижня пройде досить легко - увечері вони зможуть розслабитися та зайнятися улюбленою та корисною справою.

Близнюки

Відмінний день для прибирання та вирішення важливих питань. Тим не менш, всі важливі питання найкраще вирішувати у першій половині дня.

Рак

На Раків чекає певна самотність. Друга половинка цих знаків надто багато часу приділяють робочим процесам – найкраще обов'язково обговорити з нею те, що Раків найбільше непокоїть.

Лев

Вдалий день для навантаження. Спорт принесе Левам відмінний настрій, енергію, зможе розвантажити від звичайних справ.

Діва

Діви зможуть дізнатися про секрети від колег, але за умови, що все це залишиться між ними. Крім того, вони зможуть відкрити для себе нові моменти, про які не знали раніше.

Терези

У Терезів буде хороша перша половина дня, але ввечері варто очікувати сумного настрою - розвантажитися від проблем допоможе розмова з близькими людьми.

Скорпіон

Скорпіонам варто взяти себе в руки та зробити те, що вони давно хотіли. Не треба боятися йти вперед і досягати своїх цілей.

Стрілець

У Стрільців буде позитивний день. Вони зможуть прокинутися в хорошому настрої і побажають поміняти все у своєму житті на краще.

Козеріг

День ідеально підходить для того, щоб спробувати себе у новій сфері. Козерогам не варто боятися вийти за рамки своєї "зони комфорту" і зайнятися чимось новим.

Водолій

Для Водоліїв четвер пролетить швидко - ближче до вечора можливі проблеми зі здоров'ям. Краще записатися на прийом до лікаря, щоби вирішити свої проблеми.

Риби

Рибам доведеться попрацювати над робочим проектом, але не варто забувати про себе та власні потреби.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що подарувати своїм коханим до Дня закоханих у рік Тигра.