RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 липня

2 липня

Всі новини

Сім'янини з них ніякі: названі чотири головні "антимужі" за знаком Зодіаку

У кожної жінки своє розуміння того, яким має бути ідеальний чоловік. Однак у списку його якостей є й ті пункти, які назве переважна більшість. Наприклад – дбайливість, доброта, романтичність, вірність та чесність. І цими якостями чоловічі представники деяких знаків Зодіаку не володіють взагалі.

Портал MIXER назвав топ-4 головних "антимужів" по гороскопу.

Овен

Овни завжди багато обіцяють та описують свої плани щодо сімейного життя дуже красиво. Ось тільки далеко не завжди вони ці обіцянки виконують. Якщо бути точнішим – більшість із них так і залишаться у вигляді ідеї десь у голові. Багато в чому це пов'язано з їхньою забудькуватістю. Вони можуть забути сходити за хлібом, купити квіти, привітати з роковинами весілля тощо. Не кожна жінка зможе з цим змиритися.

Близнюки

Близнюки виділяються товариськістю і велелюбністю. Вони завжди подобаються жінкам і можуть підкорити чи не будь-яку красуню. Але ці плюси закінчуються, коли справа доходить до шлюбу. Адже він не є для них стримуючим фактором. Вони не проґавлять можливості звабити когось "на стороні". Рано чи пізно дружина про це дізнається, з усіма наслідками, що з цього випливають.

Рак

Представники цього знаку Зодіаку на людях та домашньому побуті є абсолютними протилежностями. Для оточуючих все красиво, мило та романтично. Але як тільки Рак з дружиною повертаються в стіни рідного домівки, він перетворюється на тирана і деспота. Але квіти на 8 Березня та шубу на день народження дружина отримає, адже вихованець Місяця такий "шляхетний" та "великодушний".

Діва

Навіщо тобі букет? Адже це такі витрати, давай краще куплю тобі сковорідку. Хоча, навіщо тобі сковорідка? Ти ж не вмієш готувати. А чому ти сушиш носки не вздовж, а поперек батареї? Ну, ти тупа! Так, так - це витримки з емоційного мовлення земного чоловіка. Життя з чоловіком Дівою – щоденний моральний пресинг. І дружина завжди буде винною, у всьому.

Раніше ми також повідомляли про те, яким знакам Зодіаку пощастить у березні.