RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

1 червня

Всі новини

Інші зіткнуться з фінансовими труднощами: у 2022 році з грошима пощастить 5 знакам Зодіаку

П'ять знаків Зодіаку супроводжуватиме успіх у 2022 році, і вони зможуть досягти фінансових висот.

Про це повідомляє астролог Вероніка Авгурова, інформує zakon.kz.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку мають всі шанси досягти дивовижних висот у кар'єрі. Для цього необхідно дотримуватися заздалегідь продуманого до дрібниць плану і в жодному разі не відступати від нього. Завдяки новим ідеям може з'явитись додаткове джерело грошей.

Телець

Тільці в першу половину року можуть зненацька отримати велику суму грошей, наприклад, виграти у лотерею. Ці гроші необхідно пожертвувати на благодійність, тоді вони повернуться у потрійному розмірі.

Близнюки

Близнюкам цього року слід уважно ставитися до грошей, розумно їх розподіляти та не витрачати на непотрібні речі. До збільшення доходу призведе покращення ситуації у професійному плані.

Скорпіон

Маючи безліч талантів, Скорпіони можуть на них заробляти. Саме нові захоплення чи незвичайні навички можуть стати додатковим джерелом заробітку, тому не треба боятися демонструвати свої переваги.

Водолій

Водоліям допоможуть збільшити рахунок у банку. Представникам знака краще прислухатися до порад співрозмовників та приймати від них допомогу у старті свого проекту.

Раніше ми писали, що астролог назвала місяць, до якого важливо стримувати атаки ворога.