RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Усі проблеми - тимчасові: трьом знакам Зодіаку має повезти перед Великоднем

Квітень вважається дуже непростим в астрологічному плані місяцем із різними складними з'єднаннями планет, енергія яких впливає на людей. Тим не менш, є три справжні балуни долі, яким у цей період неодмінно дуже пощастить.

Про це повідомляє .

Рак

Навіть якщо Ракам доведеться поміняти місце дислокації, шукати нову роботу, залишати свою оселю — не варто хвилюватися. Це тимчасовий момент. Якщо ви зараз живете не так стабільно, як звикли, то не потрібно боротися з обставинами. Ви повернетеся до свого добробуту. На думку астролога Ганни Єфремової, з його настав момент, коли потрібно відстояти свої інтереси. Ви будете наповнюватися новими знаннями у зв'язку з обставинами, що склалися. Раки, незважаючи на емоційність, окреслюють чітко - це мої правила, я докладу максимум зусиль. І у вас це вдасться реалізувати.

Наприкінці квітня відчуєте максимальний емоційний відкат, усі непотрібні обставини, за які ви трималися, різко відійдуть на другий план, це буде неприємний процес, який ви зможете перенести з гідністю.

Терези

Жінки-ваги опиняться у квітні перед вибором — куди йти, як захищати свої інтереси. Ви дивитеся на те, на що не можете вплинути. Щоб знову скласти своє життя, потрібно брати інші весла. У багатьох у цей період можливий переїзд до іншої країни. Можливо, ви поїдете на навчання за кордон або відправите туди своїх дітей. Можлива зустріч із людиною, яка підтримуватиме матеріально та емоційно.

До кінця місяця пік емоційного напруження пройде. Ситуація стабілізується. Терези зможуть проявити навички, реалізувати себе, все зробите за законом.

Овен

За словами Єфремової, до кінця квітня на Овнов чекає довгоочікуване возз'єднання сім'ї — відвідайте своїх рідних, зможете побачитися з близькими людьми. Хороше становище щодо ресурсів та фінансів, вам буде достатньо того, що є. Якщо у вас є питання про гроші – не переживайте. Якщо самі не можете прискорити процес, ви все одно отримаєте те, що вам належить ресурсно. Наприклад, нову роботу.

Не впадайте в паніку, уникайте внутрішнього конфлікту. У багатьох представників цього знаку Зодіаку постає питання до себе — чому зі мною так відбувається. Постарайтеся стримувати себе, інакше нічого не отримаєте, крім емоційного руйнування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, кому зірки обіцяють проблеми, а кому - удачу.