RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Травень принесе гроші та успіх п'яти знакам Зодіаку - підуть усі проблеми та тривоги

Астрологи, які раніше дали прогноз для України на останній місяць весни, розповіли, які знаки Зодіаку можуть розраховувати на фінансовий успіх у травні.

Незвичайний гороскоп публікує телеканал "1+1".

Овен

Травень може стати найкращим місяцем на рік. Чекайте на подарунки від Всесвіту у вигляді романтичних відносин та фінансового успіху. Зірки також можуть допомогти вам позбутися шкідливих звичок та налагодити зв'язок із родичами.

Рак

На вас чекає успіх на роботі - можуть запропонувати новий проект або суттєве підвищення. У середині місяця чоловіків чекає фінансовий сюрприз, а жінок – шлюб чи вагітність.

Терези

Під час коридору затемнень краще не приймати серйозних рішень, а до середини травня зірки обіцяють вам дохід. Більше того, як стверджують астрологи, останній місяць весни – ідеальний час для шлюбу чи поповнення у сім'ї. До кінця травня можливі новини про спадщину.

Скорпіон

На початку місяця ви зіткнетеся з серйозними змінами у житті – підвищення на роботі або захоплюючі відрядження. Також вам можуть повернути борг чи заплатять за минулий проект. Астрологи не виключають змін в особистому житті аж до шлюбу чи розлучення.

Стрілець

Є шанс отримати подарунок чи виграти у лотерею. Астрологи закликають під час коридору затемнень відновити стосунки з людьми, з якими ви перестали спілкуватися. 16 травня зірки поставлять крапку у питанні, яке вас довго турбує.

Раніше астрологи називали найсприятливіші дні у травні 2022 року.