RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Раків загостряться старі болячки, а Левам загрожують невдачі – гороскоп на 2 травня

Астрологи розповіли, що принесе 2 травня 2022 року кожному зі знаків Зодіаку. Зокрема, у Раків погіршиться здоров'я, а на Левів чекають невдачі.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Представникам цього знаку варто зайнятися переосмисленням накопиченого досвіду. Вдалий час для планування, соціальних і творчих контактів. Краще не прислухатися до чужих порад, адже зайва довірливість може спричинити втрати фінансові та моральні. Нові знайомства у майбутньому можуть стати фундаментом для просування по службі чи побудови міцних стосунків.

Телець

Нові знайомства чи спілкування навіть зі старими друзями можуть призвести до непорозумінь, внести сум'яття у думки, втомити та викликати роздратування. Можливі візити родичів чи неприємні звістки про близьких вам людей. Не варто робити серйозних рішень на любовному фронті.

Близнюки

Вдалий день для самовираження, посилення авторитету. Варто спробувати реалізувати творчі пориви. Можливі нові джерела заробітку. Справи будуть успішними, якщо буде знайдено нестандартний підхід до ситуації. Не потрібно нехтувати голос інтуїції, але й пам'ятати про логіку.

Рак

У представників цього знаку може погіршитися здоров'я, загостритися хронічні захворювання, можливі стреси. Зірки радять уникати дрібних сварок з коханими, адже вони можуть перерости у дуже великий скандал, а то й до розриву.

Лев

Розсіяність та невпевненість у собі у першій половині дня можуть призвести до невдач. У другій половині - з'являться душевна рівновага та спокій. Можливі зустрічі із давніми друзями, теплі та щирі стосунки з близькими.

Діва

У цей день варто позбутися непотрібних речей, а також "почистити" своє оточення. Астрологи кажуть, що потрібно бути чесними стосовно самих себе. В цей день краще не давати обіцянки, клятви, уникати непотрібних розмов. Потрібна твердість у відстоюванні поглядів.

Терези

Представники цього знаку будуть млявими, відчуватимуть напади роздратування, революційні настрої та ослаблення захисних сил організму. Краще не експериментувати, не будувати плани, не міняти спосіб життя. Можливий невеликий стрес, однак після - запанує мир і спокій. Терези зможуть реально оцінити ситуацію.

Скорпіон

Зірки кажуть, що сьогодні може врятувати природжена здатність до аналізу минулого та передбачення майбутнього. Потрібно розібратися у своїх планах, думках, вчинках, адже повинні бути готові до несподіваного повороту долі. Особисте життя вимагатиме від вас обережності, уваги. Можлива сварка з кимось із близьких чи проблеми із родичами.

Стрілець

Інтуїція буде слабка, доведеться зробити вибір між приємним та необхідним. Можливе загальне незадоволення і бажання відмовитися від набридлих буднів. Астрологи радять, не піддаватися негативним думкам та почуттям, не втрачати оптимізму.

Козеріг

Чоловікам-Козерогам варто проявити великодушність, пробачити образи. У жінок-Козерогів можливе швидке завершення любовного зв'язку. Варто бути уважними та обережними.

Водолій

Представникам цього знаку день відкриє здібності до творчості, сексуальну енергію та інтуїцію. Варто відвідати храм, проявляти милосердя, турботу про дітей, допомогти літнім людям.

Риби

Необхідні відповідальність у вчинках та протистояння спокусам. Варто займатися невідкладними справами, гнати погані думки. Краще відмовитися від галасливих застіль, вечірок, зустрічей із друзями - краще провести вечір із родиною, дітьми.

Раніше ми писали, що астрологи склали гороскоп на травень для всіх знаків зодіакального кола.