RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

У Овнів неприємності з дітьми, а Стрільці страждають від егоїзму: актуальний гороскоп для кожного знаку Зодіаку

Астрологи озвучили гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю 6 травня - у одних будуть проблеми у відносинах з дітьми, іншим доведеться замислитися про наслідки свого власного егоїзму.

Про це повідомляє SlovoFraza.

Овен

Овни успішно зможуть здійснити різні угоди, часто пов'язані з ризиком. При цьому в другій половині дня можуть виникнути деякі непорозуміння у сім'ї, зокрема з дітьми.

Телець

Гороскоп не рекомендує представникам даного знаку займатися активною діяльністю та розпочинати нові справи. На роботі також можливі "завали", але засмучуватися з цього приводу не варто – Ваші старання будуть оцінені.

Близнюки

Близнюкам варто бути обачними у відносинах зі своїм начальством, а також повністю переглянути свій бюджет. Вони зможуть підвищити свою популярність і здобути впевненість у завтрашньому дні.

Рак

Будь-які дії можуть обернутися проти Раків, тому їм рекомендується не приймати кардинальних рішень, оскільки є ризик того, що можуть бути зіпсовані відносини з колегами.

Лев

У цей день важливо проаналізувати ситуацію і утвердитися у власній правоті. При цьому Львів нічого не має відволікати від вирішення глобальних завдань.

Діва

Дівам зірки рекомендують рішуче діяти у всьому і не випускати ініціативу з рук. Їм не варто боятися братися за будь-яку роботу, але треба розуміти, що реалізація планів буде непростою.

Терези

Астрологи радять Терезам зайнятися плануванням своєї діяльності, в результаті якої можливе поліпшення соціального становища. Не варто відмовлятися від допомоги з боку друзів та колег, інакше ймовірність успіху буде мінімальною.

Скорпіон

Скорпіонам буде легко впоратися з найбільш складними завданнями, які раніше стосувалися нерозв'язних. Їм не варто відмовлятися від нових справ, навіть якщо вони будуть безперспективними.

Стрілець

У Стрільців можливі невдачі через розсіяність та егоїзм. Варто подбати про те, щоб оточення складалося з найнадійніших людей.

Козеріг

Козероги зможуть відчути необхідність спілкування з рідними, друзями, а також відвідування пам'ятних місць. У той же час Козерогам доведеться зіткнутися з несподіваними витратами.

Водолій

Водоліям рекомендується бути обережнішими: варто дотримуватися обережності у спілкуванні з колегами та деякими родичами, а також дертися подалі від надто активних людей.

Риби

Рибам зірки радять ділитися душевним теплом із тими, хто їх оточує. Крім того, це ідеальний день для вирішення сімейних проблем – до Риб повернуться давно забуті почуття.

Раніше "Апостроф" розповідав про сприятливі та несприятливі дні згідно із місячним календарем.