RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Настає переломний момент: гороскоп на тиждень для тих, хто перебуває у зоні бойових дій

Астропрогноз для людей, які перебувають у зоні бойових дій, де відбувається зіткнення українських Збройних Сил та військових країни-терориста РФ, а саме Харків, Миколаїв, частини Донецької, Луганської, Запорізької області. Найближчим часом можуть відбутися зміни на фронті у зв'язку з переходом Юпітера із Риб в Овен.

Прогноз зробила астрологиня Надія Борова у гороскопі на Realist.online.

Овен

Ви можете бути прикладом, на який рівняються, тому зберіться з силами й поверніть частину звичок із довоєнного життя. Це допоможе іншим теж поступово виходити зі стану ступору та робити щось корисне для швидшого відновлення звичного життя.

Телець

Головне для Тельців - це зберігати спокій навіть у стресових ситуаціях. Астрологиня радить робити будь-які маленькі, але корисні справи, щоб вибратись із стану безпорадності.

Близнюки

За можливості варто повертатись до роботи або знайти інше заняття, яке принесе користь і Близнюкам, й іншим людям. Головне це не сидіти без діла, а намагатись відновлювати нормальне життя навіть в умовах війни.

Рак

Найкраще зараз це знайти якесь заняття, що зробить вас менш залежними від оточення. Водночас астрологиня радить бути максимально уважними, оскільки існує ймовірність натрапити на ворожі міни, гранати чи розтяжки.

Лев

Наразі основне завдання для Левів - зберегти себе, немає великої потреби якось діяти. Продовжуйте вести звичний спосіб життя, який склався в умовах воєнного стану.

Діва

Для Дів бажано бути обережними у вчинках та поведінці, щоб не потрапити в поле зору ні ворожих структур, ні українських. Не знімайте й не поширюйте жодного контенту про українських військових, а також поводьтеся розсудливо на блок-постах.

Терези

Ваша відповідальність - зберегти своє життя та життя близьких. У жодному разі не ігноруйте будь-які тривоги чи попередження з боку влади.

Скорпіон

Ймовірно, у Скорпіонів уже притупилося почуття небезпеки, однак вона чатує під час війни скрізь. У зв'язку з цим не варто випробовувати долю, а краще представникам цього знаку подбати про свою безпеку, створивши для цього хоча б якісь умови.

Стрілець

Не варто виявляти легковажність та "героїзм", нехтуючи власною безпекою. Краще спрямувати свою енергію на допомогу іншим, наприклад, можна приєднатися до волонтерської організації.

Козеріг

Поки що ситуація, у якій опинилися представники цього знаку Зодіаку, стабільно негативна, тому єдиний вихід - адаптуватися та навчитися жити по-новому. Якщо Козероги мають медичні знання, то можуть запропонувати свою допомогу людям, які цього потребують.

Водолій

Ніколи не пізно подбати про власну безпеку та безпеку цінного майна, тому зробить усе можливе для збереження здоров'я та матеріальних цінностей, оскільки майно Водоліїв може постраждати внаслідок війни.

Риби

Складається враження, що Риби якимсь чином уникають негативних наслідків війни та вміють самовідновлювати ресурс для продовження активного життя. Риби дають приклад того, що праця лікує моральні травми.

Раніше "Апостроф" писав, що влітку для 4 знаків Зодіаку розпочнеться біла смуга у житті.