RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Ідеальний день для хобі: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 травня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 травня. У цей день зможуть "спочити на лаврах" ті, хто в професійному плані виклався на всі 100% попереднього тижня та досягнув гідного результату. Ідеальний день для тих, хто має хобі. Також вдалий час, щоб розставити крапки над "і" у відносинах із близькою людиною: можна освідчитися чи відповісти на це згодою.

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Сьогодні у представників цього знаку увімкнеться невидимий "моторчик". Однак, зірки стверджують, що цього дня краще відмовитися від надмірних фізичних навантажень, адже не виключені травми, забої чи розтягнення.

Телець

Вдалий день для налагодження комунікацій - як нових, так і вже існуючих. Сьогодні співрозмовники будуть лояльні й охоче йтимуть назустріч, чим варто скористатися.

Близнюки

Цього дня краще взяти під контроль емоції. Адже, якщо почуття візьмуть гору над розсудливістю і здоровим глуздом – виникнуть негативні наслідки. Їх доведеться виправляти дуже довго.

Рак

Варто сьогодні зайнятися здоров'ям з профілактичною метою. Астрологи рекомендують задуматися про правильне харчування та заняттями посильними видами спорту.

Лев

Зірки радять присвятити день своїм близьким. Сьогодні вони особливо потребуватимуть допомоги, уваги, а також розуміння.

Діва

У цей день під час ухвалення будь-яких рішень варто слухати внутрішній голос. Астрологи пояснюють, що таким чином з'явиться альтернативний погляд на ситуацію.

Терези

Активно працювати краще у першій половині дня і бажано зробити все, що заплановано. Після обіду з "легким серцем" можна і відпочити. Також можна зайнятися хобі.

Скорпіон

Представники цього знака повинні слідкувати за знаками та символами. Ймовірно, що саме сьогодні доля пошле попередження про щось дуже хороше і приємне.

Стрілець

Зірки попереджають, що сьогодні Стрільці мають бути більш уважні. Як мінімум - у магазині можна натрапити на продукти, які виявляться протермінованими.

Козеріг

Взаємини з близькою людиною, з якою деякий час тому розлучила сварка, найнесподіванішим чином налагодяться, але для цього необхідно буде докласти зусиль.

Водолій

Попри все, сьогодні варто бути на позитивній хвилі. Якщо ж сум настигне - варто щосили перебороти його. Зірки запевняють, що у навколишньому світі точно є щось і хороше.

Риби

Вдалий день для творчості. Саме сьогодні розпочатий креативний проєкт може принести популярність, стверджують астрологи.

Нагадаємо, що астрологи назвали три знаки зодіакального кола, для яких починається біла смуга завдовжки десятиліття. Зірки закидатимуть їх успіхами, як у кар'єрі, так і на особистому фронті.